Acasă Sport Natalia Oreiro pentru Uruguay, -Pampita- pentru Argentina

Natalia Oreiro pentru Uruguay, -Pampita- pentru Argentina

DISTRIBUIȚI

In urma unui amplu sondaj de opinie realizat in presa, suporterii reprezentativei de fotbal a Argentinei au decis ca top-modelul Carolina Ardohain, cunoscuta sub numele de -Pampita-, sa fie -nasa- acestei selectionate la Cupa Mondiala din Japonia si Coreea de Sud. Primind 35% dintre voturile participantilor la sondajul de opinie coordonat de cotidianul -Ole-, Carolina Ardohain a devansat-o in preferintele suporterilor pe fosta jucatoare de tenis Gabriela Sabatini, care a obtinut numai 9,3% din voturi.

Toata aceasta poveste vine dupa ce, recent, responsabilii Federatiei de Fotbal din Uruguay au decis ca o alta celebritate, actrita si cantareata Natalia Oreiro, foarte populara in Argentina si in mai multe tari latino-americane, sa fie -nasa- reprezentativei Uruguayului.

Puternic lezati in orgoliu, suporterii argentinieni au dorit sa nu ramana mai prejos decat adversarii lor uruguayeni si au inceput cautarile pentru a gasi o vedeta care sa devina -simbolul echipei nationale-.

Carolina Ardohain (Pampita), in varsta de 21 de ani, si-a inceput cariera la inceputul anului trecut, dar in scurt timp a devenit unul dintre cele mai apreciate top-modele, fotografiile sale fiind publicate pe prima pagina a tuturor revistelor de specialitate din Argentina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.