Home Sport Pe scurt

Pe scurt

DISTRIBUIŢI

Doroftei – Spadafora, pe ringul din Pittsburg

Dupa discutii aprinse, care au pus chiar in pericol desfasurarea meciului contand pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, versiunile WBA si IBF, protagonisti fiind Leonard Doroftei si americanul Paul Spadafora, s-a stabilit ca lupta sa fie gazduita de ringul Centrului Sportiv al Universitatii din Pittsburgh. Intalnirea este programata pentru ziua de 17 mai si va fi transmisa in direct de postul de televiziune HBO. Unul dintre motivele care nu au convenit promotorului lui Spadafora a fost ca pugilistul roman va avea inscriptionat pe spate un tatuaj-reclama pentru cazinoul Golden Palace, indentic cu cel pe care l-a purtat in meciul cu Raul Balbi, de la Bucuresti. Printre propunerile pentru gazduirea meciului s-au mai numarat arenele -David L. Lawrence- si -Petersen Events Center-, ambele tot din Pittsburgh.

24 milioane de dolari pentru Chivu

Clubul englez Arsenal pare decis sa nu rateze achizitionarea capitanului lui Ajax Amsterdam, Cristi Chivu. Londonezii au facut o oferta de 24 milioane de dolari pentru transferul internationalului nostru. Presa olandeza mentioneaza ca antrenorul lui Ajax, Ronald Koeman, a fost cel care a insistat ca fundasul roman sa fie pastrat pana in aceasta vara, dar acum este aproape sigur ca lancierii il vor ceda pe Chivu. Oferta nu mai poate fi refuzata, mai ales ca in contractul jucatorului este prevazuta o clauza de reziliere de 19 milioane de euro: -Daca suma va fi platita, Ajax nu-l va mai putea pastra pe capitanul sau, indiferent de solicitarile lui Koeman-.

Interesata de transferul lui Chivu continua sa fie si Real Madrid, chiar daca unele ziare iberice sustin ca se insista pe pista David Beckham. Intr-o conferinta de presa, directorul sportiv, Jorge Valdano, a anuntat ca prioritar pentru echipa este achizitionarea unui fundas. Numele vehiculat este cel al romanului dorit de prestigiosul club madrilean si in sezonul anterior.

Maldini, pact cu -Diavolul-

La cei 35 de ani ai sai, fundasul italian Paolo Maldini si-a prelungit pentru inca doi ani contractul cu AC Milan. Vestea a facut valva in Peninsula. Un mare campion, un urias sportiv, un om care, in ciuda gloriei pe care a atins-o, continua sa apere culorile rosu si negru, carora le-a fost fidel intreaga cariera. In vitrina lui Maldini, trofeele s-au inghesuit literalmente: sase titluri de campion al Italiei, patru Supercupe ale Italiei, trei Cupe ale Campionilor, doua Cupe Intercontinentale, trei Supercupe ale Europei. Sa mai notam, pe de alta parte, cele 126 de prezente adunate in -squadra azzurra-. -M-am dedicat exclusiv profesiei mele si am respectat intocmai regulile ei. E foarte important aspectul. Apoi, mai exista un secret, pe care vreau sa vi-l destainui: fara sprijinul celor apropiati nu as fi ajuns pana aici- – a declarat cel care a decis sa faca un nou pact cu Diavolul milanez.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.