Home Sport Popescu asteapta calificari la turnee finale ale actualei generatii de -tricolori-

Popescu asteapta calificari la turnee finale ale actualei generatii de -tricolori-

DISTRIBUIŢI

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat marţi, referindu-se la actuala generaţie de jucători de la echipa naţională a României, că valoarea se măsoară în lucruri realizate, iar actualii -tricolori- nu au obţinut încă nicio calificare la un turneu final.

-Valoarea se măsoară în lucruri realizate. Deocamdată ei n-au obţinut nicio calificare, sperăm să o obţină pe asta, sunt foarte aproape. Această generaţie s-ar putea să obţină – bine, nu prea mai e timp – mai multe calificări decât am obţinut noi, dar şi una sau două şi să realizeze lucruri pe care noi n-am putut să le facem. E greu de făcut o comparaţie-, a spus Popescu.

În ceea ce priveşte şansele echipelor româneşti de a accede în grupele Ligii Campionilor, Popescu speră ca acestea să nu cadă în preliminarii cu adversari de calibru, care ar putea încurca planurile. -Dacă vor avea parte de o tragere blândă, să nu aibă în faţă nume de prim rang în fotbalul european, gen Barcelona, sau alte echipe de top, şansele vor fi mai mari. Indiferent de echipa pe care o vor avea în faţă, trebuie să încerce să ajungă acolo-, a mai spus Popescu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.