Acasă Sport Rapid București, victorie de moral cu Olympic Lyon

Rapid București, victorie de moral cu Olympic Lyon

DISTRIBUIȚI

Noul sezon de Liga I se apropie de debut cu pași repezi, fapt ce determină echipele ce vor lua startul la această ediție să își facă ultimele retușuri.
Rapid București este prima echipă din capitală ce și-a prezentat lotul cu care va intra în lupta pentru titlul viitoarei ediții a competiției fotbalistice interne. Acest eveniment s-a petrecut în cadrul unui amical în compania unui adversar de rasă: Olympique Lyon.
Spectatorii prezenți în arena giuleșteană, Valentin Stănescu, au fost martorii unei victorii istorice, fie ea și numai de palmares pentru gruparea de sub Podul Grant. Rapid a învins, cu scorul de 2-1, septupla campioană a Franței, golurile rapidiștilor fiind marcate de Pierre Boya, în minutele 6 și 43, în timp ce pentru francezi a înscris Tafer, în minutul 57.
Antrenorul Rapidului, José Peseiro, s-a arătat mulțumit de jocul elevilor săi, dar a menționat că echipa poate mai mult. "A fost un joc bun. Nu am dat mare importanță rezultatului din acest meci, dar este important să câștigăm astfel de partide. Am avut momente bune, dar și momente mai puțin bune. Per total, însă, sunt mulțumit de felul în care s-a jucat, știu însă că această echipă poate mai mult pentru că are jucători foarte buni", a precizat Peseiro.
Cu toate că rezultatele din pregătiri arată că Rapidul s-a pus din nou pe șine pentru a intra în forță în noul sezon competițional, apele sunt departe de a se liniști la gruparea de sub Podul Grant. Cea mai mare problemă o reprezintă refuzul unuia dintre simbolurile giuleștenilor, portarul Dănuț Coman, de a semna o nouă înțelegere. Conducerea FC Rapid i-a propus un contract pe 4 ani, cu 250.000 de euro salariu pe sezon, plus 200.000 de euro la semnătură, dar Coman a refuzat. Portarul solicită 250.000 de euro la semnătură și un salariu total de 1 milion de euro pentru trei sezoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.