Acasă Sport Realul are antrenor care e -socios- la Barcelona

Realul are antrenor care e -socios- la Barcelona

DISTRIBUIȚI

Prezentat oficial ca noul antrenor al -galacticilor- de la Real Madrid, germanul Bernd Schuster figurează în baza de date a celor de la Barcelona ca -socios-. Fostul tehnician al lui Cosmin Contra la Getafe este unul dintre cei 156.366 de membri pe care îi deţine clubul -blau-grana-.

Vrea un joc strălucitor

Printre planurile lui Schuster se numără multe titluri pentru echipa -blanco-, precum şi un joc strălucitor al lui Raul şi compania. Motto-ul germanului este acela că jocul formaţiei de pe -Santiago Bernabeu- să arate pasiune şi curaj şi să fie admirat de oricine din lumea fotbalului. Unul dintre motivele pentru care Fabio Capello a fost demis, deşi a adus titlul după mult timp la Madrid, a fost acela că echipa nu juca frumos, fotbalul practicat de -albi- fiind unul sărac.

Susţinut total de Ramon Calderon

Schuster se bucură de sprijinul total al preşedintelui Calderon, cel care a declarat făcând referire la noul antrenor al Realului: -Cu Bernd, Real va atinge excelenţa în joc. Aştept de la el ordine, disciplină, muncă şi fotbal de bun gust-. Pentru a ajunge pe Bernabeu, Schuster şi-a plătit clauza de reziliere a contractului său cu Getafe, aproximativ 480.000 de euro, dorind cu orice preţ să devină tehnicianul celei mai titrate echipe de fotbal din lume. Antrenorul nu este străin de performanţele Realului, acesta activând între anii 1988 şi 1990 la clubul madrilen. Pentru serviciile pe care le va presta în capitala Spaniei, Bernd va primi -modesta- sumă de 4 milioane de euro pe sezon, timp de 3 ani. Germanul va avea cel mai mare duşman din Spania în câştigarea de trofee, un an de secetă putând să-l coste pe fostul antrenor al lui -Guriţă- postul de pe banca tehnică a campioanei din Primera Division.

Unul dintre lucrurile care s-ar putea să deranjeze pe Bernabeu este acela că Schuster a evoluat 8 ani de zile pe Nou Camp, între 1980 şi 1988, iar în momentul actual el este membru activ şi cotizant la echipa pregătită de Rijkaard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.