Acasă Sport Romancele vor juca impotriva Tunisiei, Chinei si Poloniei, la CM de handbal...

Romancele vor juca impotriva Tunisiei, Chinei si Poloniei, la CM de handbal din Franta

DISTRIBUIȚI

În urma tragerilor la sorţi pentru stabilirea grupelor de la Campionatul Modial de handbal feminin, ce va avea loc în luna decembrie a acestui an, în Franţa, România a avut parte de mare noroc. Astfel, fetele pregătite de antrenorul Gheorghe Tadici vor evolua la turneul final în grupa D, alături de adversari accesibili, Polonia, China şi Tunisia. România pare să aibă un drum lejer către fazele superioare ale Campionatului Mondial, şi ar putea realiza o performanţă asemănătoare cu ediţia precedentă, când a fost învinsă în finală, de selecţionata ţării gazdă, Rusia.

Campioana mondială en-titre a fost repartizată în grupa B a competiţiei, alături de reprezentativele Braziliei, Macedoniei şi Australiei. O altă favorită la cucerirea titlului, Danemarca, va evolua în grupa C, alături de selecţionate slab cotate, precum Austria, Angola şi Republica Dominicană.

Naţionala ţării Gazdă, Franţa, o formaţie aflată în creştere de formă şi care, cu siguranţă va beneficia de avantajul terenului propriu, va juca în grupa A, cu Croaţia, Argentina şi Kazakhstan, având prima şansă la câştigarea grupei.

Selecţionata Ungariei, de asemenea o formaţie puternică, a picat în grupa E, în care va evolua împotriva naţionalelor din Spania, Japonia şi Congo. Grupa F, ultima a acestui turneu final, va fi animată de jocurile dintre Germania, Coreea de Sud, Ucraina şi Paraguay.

După un sezon obositor la cluburi, dar şi la naţională, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi se află de două zile la Băile Felix, unde au parte de un program special de refacere, urmând ca din data de 29 iunie să intre într-o vacanţă de 18 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.