Home Sport Romania luptă cu Irlanda și Danemarca pentru organizarea Campionatului European de tineret

Romania luptă cu Irlanda și Danemarca pentru organizarea Campionatului European de tineret

DISTRIBUIŢI

Comitetul de Organizare al Campionatului European de tineret 2015, format din Viorel Sima, Vasile Catea, Mihai Craiu, primarul Brailei, Aurel Simionescu si presedintele interimar al CJ Braila, Viorel Mortu a reusit sa finalizeze azi dosarul de candidatura a Brailei pentru a doua competitie ca importanta din EUBC (Federatia Europeana de Box). Dosarul a primit girul MTS, ministrul Gabriela Szabo si secretarul de stat Carmen Tocala, semnand scrisoarea de garantie pentru EUBC.

Romania va candida pentru organizarea CE de tineret 2015 – Braila cu Irlanda si cu Danemarca. “Avem sanse mari sa organizam aceasta competiei. Dosarul este perfect si avem un mare avantaj: am demonstrat in 2014 ca putem organiza o mare competitie la un nivel ridicat. Vreau sa le multumesc public atat vicepresedinetlui Vasile Catea, cat si reprezentantilor autoritatilor locale, Aurel Simionescu si Viorel Mortu, pentru ce au facut pentru acest proiect. O mentiune speciala pentru antrenorii braileni George Perta si Gigi Moise, motoarele boxului brailean si nu in ultimul rand multumiri conducerii MTS care a aprobat sustinerea competitiei. La centrele olimpice de la Braila si Resita se munceste cu pasiune. Sunt convins ca Feri Vastag, Relu Auras, Ablalim Ferodin, Traian Georgia, Ilie Captari, Mitica Dorobantu si alti antrenori din tara vor pregati boxerii romani pentru a ne bate la medaliile de aur ”, a declarat Viorel Sima, presedintele Comitetului de Organizare.

Competitia se va desfasura in  noiembrie 2015. Federatia Romana de Box nu este implicata financiar in acest proiect, Biroul Federal votand totusi luni pentru sustinerea proiectului. Documentul va fi semnat in numele FRB de presedinetele FRB, Leonard Doroftei, si de secretarul general Viorel Sima, aflat la ultima sa zi in Federatia Romana de Box.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.