Home Sport Si batuti, si accidentati, si cu Generalul racit !

Si batuti, si accidentati, si cu Generalul racit !

DISTRIBUIŢI

La echipa -amarata-, nici -jucatorii- nu trag! Bogdan Lobont si Lucian Sanmartean s-au accidentat, marti, in meciul cu Grecia, Sanmartean avand o intindere inghinala, iar Lobont o lovitura la brat. Culmea este ca probleme medicale are si selectionerul Anghel Iordanescu, care a racit. Din acest motiv, selectionerul, care este foarte credincios, nu a putut sa tina ieri post negru, el consumand paine si ceai. In cantonament, Iordanescu tine post in zilele de luni, miercuri si vineri. Delegatia tricolora a mers, miercuri dimineata, la catedrala din Fatima, unde in fiecare an vin in pelerinaj milioane de credinciosi ori curiosi. Toti componentii lotului au intrat in catedrala, unde s-au recules timp de cateva minute.

Fostul selectioner Ladislau Boloni, impreuna cu presedintele clubului din Lisabona, Dias da Cunha, si primarul regiunii au asistat (din pacate) la meciul Romania – Grecia vizand un eventual transfer din tabara tricolorilor. Dupa joc, Boloni si Dias da Cunha au fost la hotelul unde este cazata delegatia romana si s-au intretinut indelung cu conducerea delegatiei si cu selectionerul Iordanescu.

Suparat foc la finele partidei cu Grecia, Anghel Iordanescu si-a mustruluit zdravan elevii. El le-a reprosat in primul rand lipsa de angajament, precum si gafele din aparare, adica exact compartimentul in care conta pe evolutia unor jucatori experimentati si cu vechi state in prima reprezentativa, cum sunt Lobont, Prodan, Iencsi sau Miu.

In alta ordine de idei, presedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit la telefon cu secretarul general Adalbert Kassay, in legatura cu demersurile pe langa UEFA pentru unele fonduri suplimentare necesare lucrarilor la -Casa Fotbalului- si la baza de la Mogosoaia. Sandu l-a cautat si pe trezorierul FRF, Vasile Filimon, deoarece, in afara celor 40.000 de dolari prevazuti initial, turneul a ridicat o serie de cheltuieli suplimentare (aproximativ 10.000 de dolari), pentru excedentul de bagaje, reprezentat de echipament (4.000 de dolari), o noapte in plus la cazare si spalatul echipamentului.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.