Home Sport Și românii plictisiți de viața în cuplu practică poliamorul. O studentă la...

Și românii plictisiți de viața în cuplu practică poliamorul. O studentă la Medicină vorbește despre escapada cu un președinte de club și soția acestuia

DISTRIBUIŢI

Diferența între poliamor și poligamie este esențială. Poligamia este o formă de căsătorie în care un bărbat (o femeie) are, în același timp, mai multe soții (soți). Poliamorul este o formă de a practica relații sexuale consensuale între toți membrii unui grup mai mare de trei persoane. În Statele Unite se militează pentru legalizarea formei de „triplu” alături de cuplu: un bărbat cu două femei bisexuale sau o femeie cu doi bărbați bisexuali.

Probabil inspirată de celebrul serial „You, me her”, moda triplului sexual a ajuns și în România, unde un scandal sexual uriaș zguduie fotbalul românesc. Un președinte de club în vârstă de 50 de ani ar fi întreținut relații sexuale alături de soția lui cu o studentă la medicină în vârstă de 23 de ani. Dezvăluirile indecente îi aparțin chiar studentei, care s-ar fi prostituat pentru un apartament prin ANL.

Cezara Daria, tânara de 23 de ani, a făcut o serie de declarații incredibile în Fanatik, povestind, cu lux de amănunte, cum ar fi ajuns să-l cunoască pe oficialul din „Copou” prin intermediul unei platforme de dating și ajungând până la relatarea unor detalii picante din presupusa interacțiunea amoroasă a acestora, scrie fanatik.ro.
Citește integral pe fanatik.ro

Foto, afișul serialului „You, me her”

2 ARII

  1. Asa si..mare branza.au vrut toti si fiecare a avut un beneficiu in viziunea lui.mai importante sunt salariile mizerabile,pensiile de kkt si in general viata romanilor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.