Home Sport Steaua i-a spulberat pe danezii de la Aalborg, scor 6-0

Steaua i-a spulberat pe danezii de la Aalborg, scor 6-0

DISTRIBUIŢI

Steaua a învins-o fără drept de apel cu 6-0 pe Aalborg, dar Constantin Gâlcă e realist şi spune că danezii au fost foarte periculoşi în prima parte a meciului.

„Era foarte important pentru noi să începem cu victorie. Am avut o primă repriză slabă. La pauză am vorbit cu jucătorii. Danezii ne creau probleme prin căpitanul lor, care făcea tot jocul lor. A fost o lipsă de coordonare între jucători în partea unde era mingea.

 
 

Am decis să-l introduc pe Rusescu în minutul 48 pentru că joacă foarte bine între linii. Ne-a oferit mai multă claritate în joc.

A fost apăsător să nu simţi sprijinul suporterilor, dar am trecut cu bine peste acest meci. Acum mă gîndesc la meciul cu Petrolul, după aceea mă voi gîndi şi la partida cu Dinamo Kiev. Trebuie să fim realişti. Danezii ne-au creat multe probleme în prima repriză”, a spus Gâlcă.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa daneză AaB Aalborg, într-un meci din prima etapă a grupei J a Ligii Europa, în care a înscris toate golurile în repriza a doua.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.