Acasă Sport -Stejarii-, pregatiti sa castige partida din Cehia

-Stejarii-, pregatiti sa castige partida din Cehia

DISTRIBUIȚI

Naţionala de rugby a României se pregăteşte pentru înfruntarea cu Cehia, iar antrenorii -Stejarilor- au anunţat echipa de start pentru partida de sâmbătă, la Ricany, în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor.

Singura modificare din lotul României, faţă de partida de săptămâna trecută, când reprezentativa noastră a învins pe Spania, cu scorul de 50-14, tehnicienii au făcut o singură modificare. Astfel, Dan Vlad va juca centru, în locul lui Romeo Gontineac, lăsat să se reîntoarcă la echipa sa de club. Aceasta este singura schimbare efectuată de tehnicienii naţionalei noastre. Iulian Dumitraş, marcator a două eseuri în faţa Spaniei, a rămas fundaş, Fercu şi Brezoianu vor juca aripi, Dascălu face pereche cu Vlad la centru, iar Dumbravă şi Călăfăteanu sunt mijlocaşi la deschidere, respectiv la grămadă. Înaintarea este sută la sută aceeaşi ca la partida cu Spania, Toniţă rămânând la numărul 8, iar Raţiu şi Merşoiu în linia a treia. Linia a doua îi are pe seniorii Petre şi Socol, căpitanul echipei, iar pilieri sunt Silviu Florea şi Cezar Popescu, doi dintre cei mai buni oameni de pe teren la partida cu spaniolii. Talonerul echipei va fi Marius Tincu.

Banca de rezerve va fi ocupată de jucătorii Ion Paulica (Steaua), Nicolae Nere (Steaua), Valentin Ursache (Arad), Alex Tudori (Dinamo), Ciprian Caplescu (Dinamo), Csaba Gal (U Cluj), Florin Vlaicu (Steaua).

Partida cu reprezentativa Cehiei este importantă pentru -Stejari- care trebuie să învingă pentru a păstra poziţia de lider. Întâlnirea va avea loc sâmbătă de la ora 14.00, iar românii vor pleca în Cehia, astăzi, la amiază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.