Acasă Sport Unul dintre -secretele- lui Lewis Hamilton

Unul dintre -secretele- lui Lewis Hamilton

DISTRIBUIȚI

Unul dintre marile secrete ale noii senzaţii din Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, pare a fi faptul că are o relaţie cu fata unuia dintre membrii fondatori ai echipei McLaren, Mansour Ojieh, conform ediţiei on-line a -Daily Mail-.

Cine este Ojieh?

În varstă de 55 de ani, multimilionarul Mansour Ojieh este cel care, în urmă cu aproape 30 de ani, a pus umărul la înfiinţarea, împreună cu Ron Dennis, a uneia dintre cele mai puternice echipe din -Marele Circ-, McLaren, cea care, de-a lungul timpului, a purtat titulaturi gen McLaren Honda sau McLaren Mercedes, în funcţie de motorizarea folosită în sezonul respectiv. Compania germană Mercedes Benz este furnizor de motoare, germanii fiind de asemenea şi acţionari la McLaren Group, compania-mamă a echipei, cu 40% din acţiuni, restul fiind împărţite în mod egal de Ron Dennis, actualul manager al echipei, şi Mansour Ojieh.

Sara Ojieh, de numai 18 ani, este superba brunetă cu care a fost văzut liderul campionatului mondial pe Coasta de Azur, în urmă cu cateva zile, cand s-au distrat împreună pe iahtul de zeci de milioane al celebrului său tată. Un alt punct important de legătură între pilotul team-ului anglo-german şi unul dintre patronii săi continuă şi pe o altă linie, Mansour Ojieh fiind copropritar al companiei TAG, unul dintre sponsorii -puştiului minune- în Formula 1.

Este Hamilton favoritul echipei?

Ţinand cont de aceste legături stranse dintre subordonat şi patron, este lesne de înţeles dacă britanicul este sau nu favoritul echipei sale în detrimentul spaniolului Fernando Alonso, dublu campion mondial. Ultima decizie luată la nivel de echipă, Alonso a fost deposedat de pole-position după ce l-ar fi stanjenit pe Hamilton în calificările de la Marele Premiu al Ungariei, nu mai pare a fi una întamplătoare, acuzaţiile spaniolului fiind, după cate se pare, întemeiate. Declaraţia lui Alonso din urmă cu ceva timp: -Mi-ar plăcea să mă lupt cu Lewis pentru titlul mondial, pentru că avem aceleaşi şanse, avem maşini la fel, echipe la fel, diferenţa făcand-o numai pilotul- pare să nu mai fie de actualitate, McLaren-ul avand, după cate se pare, un favorit clar.

Hamilton a devenit deja o marcă înregistrată, el putand fi primul pilot de culoare care caştigă titlul la debutul în -Marele Circ-. Şi atunci, nunca has ido mas rapido, Fernando?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.