Home Sport Vezi cum a explicat Simona Halep calificarea dificilă in turul trei...

Vezi cum a explicat Simona Halep calificarea dificilă in turul trei la Wimbledon.

DISTRIBUIŢI

 

Simona Halep, a 3-a favorită a turneului de la Wimbledon, s-a calificat în turul 3 în urma victoriei obținute vineri, în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, într-o oră și 45 de minute de joc, în fața ucrainencei Lesia Țurenko, nr. 170 mondial.  Calificarea în turul 3 este cea mai bună performanță pentru Halep la Wimbledon, după ce în 2011 și 2013 ajunsese în turul 2.

 

Halep părea a obţine o victorie de rutină în faţa jucătoarei mult mai slab cotate, după 6-3 în primul set şi 3-0 în cel secund, dar ucraineanca a revenit şi a câştigat setul doi cu 6-4. In al treilea set, după ce a condus cu 3-0 şi 5-2, Simona s-a impus  la 6-4. 

 

 

 

„N-am jucat cel mai bine azi. A fost un meci greu. Mă aşteptam ca Lesia să joace bine şi a făcut-o. Pe iarbă nu e aşa uşor. Fiecare meci e dificil. Nu ştii niciodată cine va câştiga sau va pierde. Am crezut însă în şansele mele, am continuat să lupt şi am jucat mai relaxat în setul trei. Am reuşit să las presiunea deoparte, am vrut să lovesc mingile mai puternic şi să rămân agresivă pe teren. Nu a fost cel mai bun meci al meu, dar mă bucur că am reuşit să câştig“, a declarat Simona Halep.

 

 

 

În premieră în turul 3 la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni sâmbătă pe elveţianca Belinda Bencic (locul 71 WTA), o jucătoare de doar 17 ani. 

 

 

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.