Acasă Țara lui Mihuleac De ce-și dezvelește gingiile Mădălin Voicu

De ce-și dezvelește gingiile Mădălin Voicu

DISTRIBUIȚI

O frumoasă economie bugetară ar realiza modesta, dar ambițioasa noastră țară, dacă țiganul Nicolae Romeo Mailat, specialist cu atestare internațională în viol și înfigere de șiș, ar fi scos din pușcărie pe cauțiune și numit la Roma într-o funcție de stat, pe o simbrie echivalentă cu salariul maxim pe economie.
Doctor în viol și-n alte fărădelegi, Rromul Rromeo trebuie uns de urgență, fiindcă – indiferent dacă ne convine sau nu – el este adevăratul ambasador al țării noastre în Italia. Iar colegii lui de pigment, care au paradit prin eforturi conjugate somnul Europei, trebuie încadrați și ei în scaune diplomatice, cu uniformă, ecuson și drapel în fața clădirii. E un lucru necesar, întrucåt acești atacatori iuți de cuțit și de spermatozoid ne reprezintă țara; n-o reprezintă cu cinste, ci o reprezintă cu fidelitate, exact așa cum este ea, țara, la momentul actual. Nu discursurile președintelui Băsescu, nu legiunea românească de la Microsoft, nu faptele sportivului Chivu zugrăvesc realitățile noastre, ci actele sălbatice ale acestor mustăcioși cu mintea năpădită de furuncule, certați cu toate legile din lume, inclusiv cu ale igienei.
Prin aceste învestiri, care se impun de la sine, în primul rând infractorii s-ar reabilita și ar avea un adăpost și un venit stabil, nemaifiind siliți să doarmă în cocioabe sau între cartoane, ceea ce ar însemna un progres notabil. În plus, putem spera că, în noile lor demnități, hoții ucigași ar fura mai puțin, știut fiind că funcțiile consulare lucrează ca o sevă în interiorul celor numiți, readucându-i dacă nu pe căile cinstei, măcar pe cele ale furtului civilizat.
Mădălin Voicu, voievod al țiganilor, tot pronostichează, râzând de-și dezvelește faianța danturii și-o parte din gingii, că România se va scrie curând cu doi de „r“, facând aluzie la ritmul în care rromii, spre deosebire de românii nerromi, calcă până la podea pedala funcției de reproducere.
Așa i-a ghicit lui o colegă, în cărți sau în cafea, și are dreptate, din păcate. Dar tare mă tem că nu doar România, ci toată Europa se va scrie curând cu doi de „r“. Așa: Rromânia și Eurropa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.