Acasă Turism Unde plecăm de Revelion cu maxim 500 euro?

Unde plecăm de Revelion cu maxim 500 euro?

DISTRIBUIȚI

Ironic, dar nu vom prezenta destinații turistice din Romånia. Experiența ne-a învățat că avem o țară frumoasă dar scumpă, mai ales de sărbători. Mai scumpă de 500 de euro, oricum. Așa că vom aborda în această sumă alte țări care ne pot oferi un Revelion 2009-2010 de calitate, la un tarif mai mult decåt acceptabil! Așadar, vă vom prezenta cåteva oferte pe care le prezintă klevertravel.ro pentru un revelion cu avionul și cel puțin 4 nopți cazare care costă sub 500 euro/persoană (fără taxe de aeroport):

Revelion 2010 în Praga
Praga este unul dintre cele mai uimitoare orașe europene, deținånd unul dintre cele mai bine păstrate centre medievale, iar Revelionul este una dintre cele mai bune ocazii să-l vedeți în straie de sărbătoare. Pentru o mini-vacanță, în perioada 31 decembrie 2009-4 ianuarie 2010, tarifele oscilează între 350-500 de euro, care includ biletul de avion, cazarea la un hotel de 4 sau 5 stele și micul dejun. Extra: taxe de aeroport, cina festivă de Revelion, iar opțional aveți excursii, asigurare medicală, transfer aeroport-hotel-aeroport.

Revelion 2010 în Istanbul
Istanbul este singurul oraș din lume situat pe 2 continente. Puteți petrece sfårșitul anului în Europa, iar în prima zi a anului 2010 cu vaporul puteți trece stråmtoarea Bosfor în Asia. Este o experiență unică pe care doar orașul Istanbul o oferă vizitatorilor săi. În cåteva zile petrecute în Istanbul puteți vedea haremul din fostul palat al sultanului, astăzi Muzeul Topkapi, unde pot fi admirate superbe opere de artă adunate din multe locuri din lume. Merită admirate magnificele mozaicuri bizantine de la biserica Haghia Sophia și să te minunezi de albastrul țiglelor mozaicale din interiorul enormei cupole a Moscheei Albastre, una dintre inegalabilele minuni arhitectonice din lume. La hotelul Centrum 3*, cu avion, transfer și mic-dejun inclus, puteți petrece 4 nopți cu 345 euro/persoană în cameră dublă. Extra: taxe de aeroport (80 euro), cina festivă de Revelion (105 euro), taxa de viză (15 euro). Opțional: excursii, asigurare medicală.

Revelion 2010 în Atena
Puteți savura måncarea tradițională grecească în zona pitorească Psirri, vă puteți plimba pe străduțele faimoasei Piețe Monastiraki, sau puteți vizita Kerameikos, cimitirul antic din Atena. De asemenea, puteți să vizitați Complexul Acropole, Parcul Central, puteți urca cu telefericul pe Muntele Likavetus. Noul An îl puteți întåmpina alături de atenienii ce sărbătoresc în Piața Syntagma cu focuri de artificii și muzică sau într-o tavernă tradițională grecească. Pentru 379 de euro beneficiați de biletul de avion, transfer, cazare la hotelul Jason Prime 4* în cameră dublă și mic-dejun  în perioada 30 dec 2009 – 03 ian 2010. Extra: taxe de aeroport (110 euro), cina festivă de Revelion (85 euro). Opțional: excursii, asigurare medicală.

Revelion 2010 în Budapesta
Budapesta, orașul celor două orașe, Buda și Pesta, poate fi asemuită cu Viena, datorită goticului ce domină arhitectura orașului, cu Veneția, datorită prezenței principalelor monumente chiar pe malul Dunării sau chiar cu Parisul, prin bulevardele largi ce străbat Pesta. Dar dincolo de orice asemănare, Budapesta are propria sa identitate, este un oraș complex cu nenumărate atracții turistice care, cu siguranță, vă vor încånta! Pentru 385 de euro/persoană, în perioada 29 dec 2009 – 02 ian 2010 aveți inclus zborul, transfer, cazare la hotel Sissi 3*, mic dejun și un  tur panoramic de oraș de jumătate de zi cu ghid local, intrări la Bastionul Pescarilor și Catedrala Matei Corvin. Extra: taxe de aeroport (98 euro), cina festivă de Revelion (80 euro). Opțional: excursii, asigurare medicală.

Revelion 2010 în Malta
Situat în centrul Mării Mediterane, arhipelagul maltez îmbină frumusețea naturală cu 7000 de ani de istorie. Din timpuri străvechi, frumusețea incredibilă a insulei, piatra de culoarea mierii și porturile naturale au fost răspunzătoare pentru influența și reputația cunoscute în întreaga lume. Situată la poarta Africii și a Orientului, la 90 km sud de Sicilia, Malta se bucură în liniște de mare și soare. Zborul, transferul, cazarea pe perioada 28 dec 2009 – 02 ian 2010 și micul dejun costă  407 euro/persoană în camera dublă. Extra: taxe de aeroport (95 euro), cina festivă de Revelion (115 euro).
Opțional: excursii, asigurare medicală.

Revelion 2010 în Cipru
O țară mică, însă o insulă mare și generoasă, ce găzduiește peisaje de o varietate impresionantă. De-a lungul coastei veți găsi plaje strălucitoare cu un nisip foarte fin, iar în interiorul insulei nenumărate atracții își întåmpină  vizitatorii: de la pădurile dese de pini ce acoperă munții Troodos, la bisericile bizantine răspåndite în toată insula și pånă la bogățiile din Ayia Napa sau la plantațiile de portocali și culturile de viță de vie de pe långă Limassol. Pentru perioada 30 dec 2009 – 04 ian 2010, cu 415 euro/persoană, aveți zbor, transfer, cazare în cameră dublă la hotel Les Palmiers 2** și mic dejun.
Extra: taxe de aeroport (100 euro), cina festivă de Revelion (100 euro). Opțional: excursii, asigurare medicală.

Revelion 2010 în Paris

Dacă ajungeți aici, cel mai bun sfat este să vedeți Parisul pas cu pas.
Cafenelele sunt deschise de la primele ore ale dimineții pånă noaptea tårziu. În perioada 30 dec 2009 – 03 ian 2010, zborul, transferul, cazarea la hotel Mercure La Defense Parc 3* și micul dejun costă 479 euro/persoană. Extra: taxe de aeroport (110 euro), cina festivă de Revelion (100 euro). Opțional: excursii, asigurare medicală.

Revelion 2010 în Roma
În bătråna capitală a Imperiului Roman, obiectivele turistice se găsesc la tot pasul. Iată cåteva din locurile pe care trebuie să le vizitați: Treptele spaniole, Grădinile Borghese cu o panoramă superbă asupra orașului, Via Condotti cu faimoasele magazine, monumentul Teatro Marcello. Costul zborului, al transferului, cazării în perioada 30 dec 2009 – 03 ian 2010, micul dejun și al unui tur de oraș de jumătate de zi, cu autocar și ghid local și însoțitor de grup romån, este de 399 euro + 390 ron/persoană. Extra: taxe de aeroport (110 euro), cina festivă de Revelion (140 euro). Opțional: excursii, asigurare medicală. Dacă sunteți un turist cu experiență și ați văzut toate aceste orașe, agențiile de turism vă pot oferi mini-vacanțe la prețuri extrem de rezonabile în orașe precum Madrid, Londra sau Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.