Acasă Actualitate 3000 de euro pentru un permis auto

3000 de euro pentru un permis auto

DISTRIBUIȚI

Principalul denunțător din dosarul permiselor care ar fi fost eliberate fraudulos în Argeș, Bogdan Ionuț Dumitru, a declarat, ieri, la Curtea de Apel Tårgu Mureș, că a dat 3.000 de euro și 800 de lei inculpatului Laurențiu Floroiu pentru ca acesta să îl ajute să obțină permisul.
Martorul Bogdan Ionuț Dumitru, de la al cărui autodenunț s-a construit cazul, a fost audiat la Curtea de Apel Tårgu Mureș, în sistem de videoconferință, acesta declarånd că a luat legătura cu Laurențiu Floroiu, pe care îl știa drept „popa“, la biroul de copiat acte deținut de acesta în Pitești, prin intermediul unui amic, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit martorului, Floroiu i-a spus că îl poate ajuta să obțină permisul de conducere pentru categoriile B, C, D și E contra sumei de 3.000 de euro.
Martorul a precizat că Floroiu l-a asigurat că în schimbul acestei sume se va ocupa de toate actele necesare pentru înscrierea la examenul pentru obținerea permisului auto, inclusiv de mutația în județul Argeș (el fiind din Craiova), necesară pentru a se putea înscrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.