Acasă Actualitate 4 kilograme de trufe confiscate de polițiști

4 kilograme de trufe confiscate de polițiști

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de ordine publică din Gorj au descoperit, în timpul unei acţiuni, 4 kilograme de trufe albe şi negre, culese fără acordul proprietarilor terenurilor şi fără a avea autorizaţie de recoltare. Cel care le-ar fi recoltat ilegal a fost identificat şi sancţionat contravenţional, „marfa” fiind confiscată.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, în baza planului „SCUTUL PĂDURII”, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea delictelor silvice, în localitatea Peştişani, judeţul Gorj.

În cadrul acesteia, a fost identificat un bărbat, de 23 de ani, din Hunedoara, care ar fi recoltat 3,822 de kilograme de trufe albe şi 322 de grame de trufe negre, din păduri, fără acordul proprietarilor terenurilor şi fără a avea autorizaţie de recoltare.

Pentru fapta sa, a fost sancţionat contravenţional cu 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de trufe găsită a fost confiscată.

În activitate au fost angrenaţi jandarmi şi lucrători ai Direcţiei Silvice Gorj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.