Acasă Actualitate 500.000 de laptopuri și tablete pentru autoritățile locale

500.000 de laptopuri și tablete pentru autoritățile locale

DISTRIBUIȚI

Raluca Turcan a anunțat că jumătate de milion de tabelte și laptopuri vor fi cumpărate, din fonduri europene, pentru autoritățile locale, iar din 50 de milioane de euro se vor cumpăra produse de igienă. Totodată, pentru începerea anului școlar, Guvernul va cumpăra containere care se vor transforma în școli.

”Avem câteva proiecte legislative. Decontare pentru 500.000 de laptopuri și tablete de 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru autoritățile locale. 50 de milioane de euro pentru decontarea către autorități pentru produse de igienă și protecție sanitară și 25 de milioane de euro pentru decontarea pentru achiziționarea containere unde nu există rețea de apă sau structura nu permite organizarea cursurilor. Deblocarea concursurilor pentru posturile de personal didactic și nedidactic, dar și asistenți medicali. În cadrul acestui proiect de lege se va prevede și modul în care se va sista programul școlar în caz de focar, dar și cum se va preda online. Ministerul Muncii va supune o OUG pentru plata zilelor libere pentru părinți, pe perioada de suspendare a cursurilor.”, a declarat Raluca Turcan.

1 COMENTARIU

  1. Wc-uri PUBLICE ÎN STAȚII AGLOMERATE DIN CENTRUL ORAȘULUI PT. A NU ZĂDĂRNICI STOPAREA PANDEMIEI : SPĂLATUL PE MÂINI VORBA MEGAREITERATĂ A LU’ WERNER I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.