Acasă Actualitate 70 de mascați din 5 județe au năvălit în această dimineață peste...

70 de mascați din 5 județe au năvălit în această dimineață peste clanurile din Murgeni

DISTRIBUIȚI

UPDATE: 42 de persoane au fost ridicate pentru audieri.

În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează peste 20 de percheziţii domiciliare la adrese de pe raza oraşului Murgeni, judeţul Vaslui.

Astăzi, 14 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare mai multe mandate de percheziţie domiciliară pe raza localităţii Murgeni, judeţul Vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni.

În cauza în care au fost dispuse percheziţiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe”,”uz de armă fără drept” şi „distrugere”. Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea şi Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.