Home Actualitate A fost prins drogat la volan

A fost prins drogat la volan

DISTRIBUIŢI

Prin art. 336 din Codul Penal este incriminată fapta persoanei care după ce consumă substanțe interzise se urcă la volan. Cu privire la substanțele interzise la volan (consumul de droguri la volan), art 336 alin 2 Cod Penal stipulează că se sancționează cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, are, din nou, probleme cu Poliția. Cel cunoscut drept “Prințisorul din Dobroiești” ar fi fost prins conducând un vehicul sub influența substanțelor psihoactive și riscă pedeapsa cu închisoarea. Dosarul a fost deja trimis la Parchet, scriu jurnaliștii de la Cancan. Citește integral pe cancan.ro

1 COMENTARIU

  1. Paote intervine Gheorghe Becali pe langa procurori pentru ca ginerele lui sa primeasca maximul de pedeapsa pentru fapta asta caci doar asha are sanse asta sa se lase de droguri(daca sta in puscarie departe de droguri),pentru ca altfel poate sa faca baiatul asta un accident in urma caruia sa moara si el si fata lui Gheorghe,am spus ca se poate sa moara fata lui Becali nu ca ar putea sa omoare pe alt participant la trafic caci sunt uni oameni pe care nu ii intereseaza decat de ei si familia lor restul oamenilor nu conteaza.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.