Acasă Actualitate A murit Ivan Patzaichin

A murit Ivan Patzaichin

DISTRIBUIȚI

Legendarul canoist Ivan Patzaichin, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, a murit la 71 de ani.

Potrivit apropiaților, Ivan Patzaichin a suferea de o boală incurabilă fiind internat de trei luni la Spitalul Elias din București. Familia lui Ivan Patzaichin, care dorește discreție, a anunțat ulterior pe pagina de Facebook decesul legendarului campion: „Ivan a plecat. Și nu se mai întoarce. Familia”.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949 în localitatea Mila 23, judeţul Tulcea. A început să practice sportul la Tulcea, la 18 ani fiind transferat la secţia de kaiac-canoe a clubului Dinamo, unde a reuşit o carieră sportivă excepţională.

2 COMENTARII

  1. Dunmezeu sa-l ierte si condoleante familiei.
    A ramas un exemplu de modestie pentru acei sportivi cu perforfarmante mai ales pentru fotbalistul ala care nu a castigat nici cupa campionilor,nici vreun campionat mondial,europea sau olimpic dar le cerea romanilor sa ii faca statuie lui si intregi echipe de fotbal a Romaniei,Gheorghe Hagi parca este numele lui.

  2. Nici un sportiv din Romania sau de aiurea nu a reusit sa urce pe treptele de pe podiumul de premiera la patru olimpiade consecutive reusind prin efortul sau sa ne faca mandri ca suntem romani, ca tara noastra reusea sa fie la nivel competitiv pe aceiasi pozitie cu marile puteri economice, industriale, militare sau cu potential uman incalculabil.
    Am pierdut in opinia mea, si o afirma fara modestie un reper moral, comportamental, exact tiparul de personalitate care lispeste cu desavarsire in mass media actuala.
    etc.. cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu sa-l odihneasca !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.