Acasă Actualitate Abominabil: Adrian Năstase crede că retragerea decorației e mai rea decât ce...

Abominabil: Adrian Năstase crede că retragerea decorației e mai rea decât ce i-au făcut comuniștii lui Iuliu Maniu

DISTRIBUIȚI

Adrian Năstase a devenit după ieșirea din închisoare din ce în ce mai nesimțit. Primul semn a fost când l-a băgat pe fiul cel mic consilier al lui Dăncilă la Guvernul României. Acum, după ce președintele Iohannis i-a retras decorația Adrian Năstase se întreabă pe blogul său: „mă vor injura unii, dar mă intreb dacă comunistii i-au retras decoratiile lui Maniu, după condamnarea sa.”
Da, ai dreptate infractorule, te înjurăm. Tu chiar ai început să crezi campania servitorilor Varanului, alt infractor, care au încercat să te ridice pe soclul de martir al lui Iuliu Maniu?
În numărul său din 5 iulie 2012, Jurnalul Național „și-a preschimbat pagina întâi într-un manifest politic grețos pe care l-a intitulat, patetic: „Foști prim-miniștri ai României deținuți politic”. Un manifest care, neasumat de nimeni, și nesusținut din interior de niciun articol dedicat acestui subiect, are o singură țintă: să-l aducă pe fostul premier într-o companie selectă cu care pușcăriașul de drept comun Adrian Năstase nu are are nici în clin nici în mânecă. Concret, „manifestul JN” îi prezintă mai întâi pe cinci dintre foștii prim-miniștri care au marcat istoria României. Foști premieri care, arestați din motive politice au fost aruncați în cumplitele pușcării comuniste, unde și-au asumat destinul și au pierit ca niște adevărați martiri ai neamului: Iuliu Maniu, Gheorghe Tătărescu, Constantin Argetoianu, Ion Gigurtu, și gen. Arthur Văitoianu. Iar la sfârșit, precum Ion Iliescu pe lista FSN, adică „ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră”, Adrian Năstase. Ce or fi având în comun eroii care au murit luptând contra regimului bolșevic cu figura de îmbuibat a premierului „Bombonel”? Fotografiile celor dintâi sunt din vremea când erau în libertate, și construiau istoria României moderne. Dacă și-ar fi dorit, cu adevărat să facă o paralelă între ei și pușcăriașul de drept comun Adrian Năstase, tiriplicii de la „JN” ar fi trebuit să ne arate chipurile celor dintâi așa cum arătau în pușcărie, măcinați de boli, de foame și de frig. Și apoi să ne povestească despre celula VIP în care Adrian Năstase este „cazat” într-un confort de care nu au parte mulți dintre noi, cei aflați în libertate. În plus, se pune problema că, la cei 62 de ani ai săi, Adrian Năstase nu are voie să stea după gratii decât maximum opt luni. Bineînțeles că mercenarii de la JN se prefac a uita faptul că toți cei prezentați drept „colegi” e suferință ai lui Năstase, aveau deja o vârstă cu mult mai înaintată atunci când au fost martirizați în pușcăriile comuniste.”, scria jurnalistul Vasile Surcel în ziarul Curentul din 5 iulie 2012.

Puși în fața unei asemenea mârlănii fără margini membrii Asociației Foștilor Deținuți Politici din România au reacționat deosebit de dur:„Considerăm că este inadmisibil ca o persoană condamnată de cea mai înaltă instanță din țară, Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru acuzații de corupție, să fie comparată cu martiri ai neamului românesc care au suferit torturi sau și-au jertfit viața pentru această țară, sau cu luptătorii pentru libertate din Decembrie 1989 și până în iunie 1990. Deținuții politici reprezintă repere morale ale poporului român și nu admitem ca infractorii condamnați, chiar dacă au deținut vremelnic funcții politice să fie comparați cu aceștia”.

Ai priceput, infractor Năstase, tu ești un corupt, nu un erou!

5 COMENTARII

  1. Bombonel stie ca nu are dreptate dar inloc sa spuna mersi pentru ca Romania are legi care favorizeaza infractori el din plictiseala spune tampenii stiind ca sunt destui prosti care sa ii dea dreptate,este vorba despre aceiasi indoctrinati care si acum il considera pe DRAGNEA un martir care sufera pentru ca a avut curajul sa lupte cu „statul paralel”.
    Ma EDITAT daca in Romania de astazi era legea ca in Suedia,Franta,Germania sau alte tari civilizate pentru ce ai facut tu ti se confisca tot,iar tuturor rudelor si prietenilor tai li se cerea sa justifice cu veniturile legale tot ce detin si faceai puscarie adevarata nu abureala asta cu care ai scapat.

  2. FACE COMPARATIE DE PARANOIA.
    EL PRIN FAPTELE SALE MARSAVE SI REPROBABILE NU NUMAI PENALE A PONEGRIT ATAT ACELE DECORATII CAT SI CINSTEA SI ONOREA POPORULUI ROMAN.
    DIN CAUZA UNOR NAROZI CA EL AM AJUNS CA NATIUNE DE RUSINEA LUMII…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.