Home Actualitate Abu-Andrew le râde în nas procurorilor, neînțelegând că în România șmecheria se...

Abu-Andrew le râde în nas procurorilor, neînțelegând că în România șmecheria se plătește

DISTRIBUIŢI

Cu o atitudine greu de înțeles și după ce nouă judecători diferiți, trei de la Tribunalul București și șase de la Curtea de Apel, au decis că locul lui e în arest preventiv, Andrew Tate provoacă procurorii DIICOT numindu-i mincinoși: „Dușmanii adevărului au mințit despre mine în încercarea de a-mi distruge renumele. Dar uite, sunt mai faimos decât oricând și absolut nimeni nu-i crede. Am o influență și mai mare care îmi va permite să conduc bărbații către putere și credință. Sufăr în închisoare. Dar și eu mă pregătesc. Dumnezeu este Mare”, a scris Tate pe Twitter.

Conform Codului de Procedură Penală, dacă Tate este trimis în judecată în stare de arest preventiv, „durata arestării preventive în primă instanță nu poate depăși 5 ani”.

Cum în justiția din România există precedente cu oameni care s-au crezut șmecheri și au încasat pedepse majorate pentru șmecherie nu putem decât să urmărim cu maxim interes rețelele de socializare și postările dictate telefonic de influencerul Andrew Tate din Beciul Domnesc, în încercarea lui de a-și spori urmăritorii și desigur veniturile. Poate rupe Cobra lanțul severității în abordarea statului român?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.