Home Actualitate Încă două zile libere prin lege. Urmează și altele noi?

Încă două zile libere prin lege. Urmează și altele noi?

DISTRIBUIŢI

Președintele Iohannis a promulgat Legea 53 2023 care instituite încă două zile libere după ce Camera Deputaților a adoptat legea: 6 și 7 ianuarie, de Sărbătoarea Botezului Domnului și Soborul Sf. Proroc Ioan Botezătorul. 

Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Ion-Marcel Ciolacu, a depus o inițiativă legislativă, susținută de toți parlamentarii PSD, prin care românii vor primi liber pe 6 și 7 ianuarie, de Sărbătoarea Botezului Domnului și Soborul Sf. Proroc Ioan Botezătorul.

Cei de la USR și cei de la AUR au făcut front comun și au încercat să blocheze legea.

”Nu există niciun studiu de impact pentru aceste zile libere, este o măsură politicianistă. Acest proiectar fi putut fi adoptat la fel de bine la finalul anului trecut, dar anul acesta nu este unul electoral, anul viitor este electoral. Este singurul motiv pentru care vreti să acordați 2 noi zile libere, numai pilele si cunostintele vor beneficia de aceste 2 zile libere plătite, nimic nu justifică suplimentar o asemenea măsură”, a spus Cristian Seidler, de la USR.

Angajații așteaptă ca și de Sf. Nicolae să fie zi liberă la cererea lui Ciucă sau de Mihail și Gavril la cererea lui Firea, că doar ei nu-ș mai fraieri decât Ciolacu.

 

1 COMENTARIU

  1. republica ortodoxa romana, viitoarea iran din est; urmatoarea lege trebuie să fie ca numai popi si diaconi să fie alesi in parlament, si gata, vom trai bine si parlamentul va straluci de atâta dreptate, bunatate si bunastare! exact ca in satele romanesti, faimoase in lume pentru ca încă n-au iesit din evul mediu…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.