Acasă Actualitate Adolescentul-patriot din Sf.Gheorghe a sesizat poliția pentru amenințare

Adolescentul-patriot din Sf.Gheorghe a sesizat poliția pentru amenințare

DISTRIBUIȚI

Adolescentul din Sfântu Gheorghe care a primit amenințări pe Facebook după ce a postat o fotografie a sa cu steagul României, având pe fundal mii de maghiari care sărbătoreau 15 Martie, a depus, marți, o plângere la Poliție, pentru amenințare.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Covasna, Nicoleta Marin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că adolescentul s-a prezentat, marți, la Poliție, fiind însoțit de un membru adult al familiei, pentru că este minor.
Nicoleta Marin a explicat că băiatul a depus o plângere pentru amenințare împotriva unor autori necunoscuți, iar pe baza acestei plângeri polițiștii vor începe cercetările pentru identificarea autorilor.
La rândul său, șeful Poliției Județene Covasna, comisarul șef Ioan Popa, s-a referit, marți, într-o conferință de presă, la cazul Sabinei, eleva din orașul Covasna care în 15 Martie 2013 a purtat o bentiță tricoloră, postând ulterior o fotografie pe o rețea de socializare și fiind amenințată și ea, la vremea respectivă.
Popa a spus că persoana care a amenințat-o pe elevă a fost identificată, iar dosarul a fost înaintat Parchetului spre soluționare.
Un adolescent din Sfântu Gheorghe care s-a fotografiat cu steagul românesc, sâmbătă, având pe fundal mii de maghiari ce sărbătoreau Ziua Maghiarilor, și a postat poza pe Facebook a primit mai multe amenințări pe rețeaua de socializare, unde s-a iscat o dispută între români și maghiari.
Băiatul s-a fotografiat cu steagul tricolor atârnat de gât, având în spate mii de persoane care sărbătoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni și care aveau steaguri ale Ungariei și steaguri secuiești, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.
El a postat fotografia pe Facebook, generând o dispută între români și maghiari.
Sute de utilizatori ai rețelei de socializare au comentat fotografia într-un limbaj vehement, printre ei aflându-se și mai multe persoane de etnie maghiară care îl amenințau cu bătaia pe băiat.
Pe de altă parte, adolescentul este lăudat de către români pentru gestul său, iar printre susținătorii acestuia se numără și Sabina. "Sunt alături de tine, Cosmin, și te susțin pentru că am trecut și eu prin asta..să nu-ți fie teamă. Gestul tău este unul de normalitate totală și nu are nevoie de vreo justificare! Bravo!", scria Sabina.

Mihai Niculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.