Home Actualitate Adrian Zglobiu a recunoscut în fața judecătorilor că l-a scuipat pe președintele...

Adrian Zglobiu a recunoscut în fața judecătorilor că l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu

DISTRIBUIŢI

Adrian Zglobiu a recunoscut joi în fața magistraților Judecătoriei Constanța că l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu și a solicitat să-și ispășească pedeapsa pentru fapta comisă prin executarea de muncă în folosul comunității.
 
Citat ca parte vătămată, Traian Băsescu nu s-a prezentat la proces, în sala de judecată acesta nefiind reprezentant de nicio persoană.

Avocatul lui Zglobiu a solicitat instanței să fie luată în calcul plata unei amenzi penale sau pedeapsa minimă, cea redusă cu o treime, menționând, totodată, că clientul său dorește să presteze muncă în folosul comunității.

Judecătorii au amânat pronunțarea în acest dosar pentru 24 noiembrie.

Pe 9 octombrie, la primul termen de judecată în procesul lui Adrian Zglobiu, magistrații Judecătoriei Constanța au decis amânarea pentru 20 noiembrie, pentru a fi citată și partea vătămată, Traian Băsescu.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 40 de ani, este cercetat penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice după ce, în mai 2014, l-a scuipat pe șeful statului în timp ce acesta participa, în Portul Constanța, la o festivitate dedicată Navei Școală Mircea.

Bărbatul a fost anchetat și pentru ultraj, în urma plângerii formulate împotriva sa, pe 25 mai, prin e-mail, de Traian Băsescu, procurorii stabilind însă că nu sunt întrunite elementele constitutive ale acestei infracțiuni.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.