Acasă Actualitate Adrian Zglobiu, agresorul lui Traian Băsescu, a încercat să se sinucidă

Adrian Zglobiu, agresorul lui Traian Băsescu, a încercat să se sinucidă

DISTRIBUIȚI

 

Bărbatul care sâmbătă l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu în Portul Constanța a încercat să se sinucidă, miercuri, în momentul în care un echipaj de Poliție urma să-l ia de la locuința sa și să-l ducă la spital pentru o expertiză psihiatrică,. Adrian Zglobiu s-a tăiat cu un cuțit pe mâini, gât și abdomen.

Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut miercuri dimineaţă, când un echipaj de Poliţie a mers la domiciliul lui Adrian Zglobiu pentru a pune în aplicare o dispoziţie a procurorului de caz privind însoţirea bărbatului la expertiza psihiatrică ce urma să fie făcută la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare.

 

La vederea oamenilor legii, bărbatul a fugit în spatele casei şi, cu un cuţit, a început să-şi provoace răni pe braţe, pe gât şi pe abdomen. El a fost imobilizat de unul dintre agenţii prezenţi.

 

La faţa locului, a fost chemată o ambulanţă şi, după ce a fost pansat, Adrian Zglobiu a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Medicii spun că bărbatul şi-a provocat răni superficiale, care nu îi pun viaţa în pericol.

Adrian Zglobiu a fost dus încă de luni la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare pentru a fi suspus unei expertize psihiatrice complexe, acţiune ce ar putea dura şi câteva săptămâni.

 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Adrian Zglobiu va fi expertizat psihiatric până când medicii vor stabili cu certitudine dacă este sau nu sănătos şi dacă are discernământ, acţiune care ar putea dura mai multe săptămâni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.