Acasă Actualitate Afaceristul Dinu Patriciu n-a adus probe ca să poată divorța. Rămâne căsătorit...

Afaceristul Dinu Patriciu n-a adus probe ca să poată divorța. Rămâne căsătorit cu Dana Patriciu !

DISTRIBUIȚI

 

Afaceristul Dinu Patriciu rămâne căsătorit cu Dana Patriciu, după ce Judecătoria Buftea a admis, joi, o cerere prin care aceasta reclama faptul că soțul său nu a susținut cererea de divorț. Decizia nu este însă definitivă.

 

„Admite excepția respingerii ca nesusținută a cererii de divorț formulată de reclamantul pârât, invocate de pârâta reclamantă. Respinge cererea reclamantului pârât ca nesusținută”, se arată în decizia de joi a Judecătoriei Buftea. Mai exact, omul de afaceri nu și-a susținut în fața instanței motivele de divorț, astfel că solicitarea lui de separare de soție i-a fost respinsă.

 

Instanța a mai decis ca din 24 septembrie să înceapă judecarea cererii reconvenționale formulate de Dana Patriciu. Cererea reconvențională este mijlocul procedural prin care pârâtul dintr-un proces formulează pretenții proprii împotriva reclamantului. Potrivit legii, pârâtul poate face cerere reconvențională dacă are pretenții în legătură cu cererea reclamantului. Altfel spus, în cadrul procesului de divorț intentat de omul de afaceri, Dana Patriciu a ridicat anumite pretenții referitoare la cererea de separare.

 

Divorțul cerut de Dinu Patriciu a fost intentat în februarie 2013 la Judecătoria Sectorului 1 și a avut, până să fie mutat la Buftea, 14 termene.

 

În paralel, la Judecătoria Sectorului 1 se dezbate partajul soților Patriciu, în care Dana Patriciu a cerut jumătate din avere. Magistrații de la instanța bucureșteană ar putea să pronunțe o decizie în 2 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.