Acasă Actualitate Află ce sumă a multiplicat Claudiu Manda de 5000 de ori

Află ce sumă a multiplicat Claudiu Manda de 5000 de ori

DISTRIBUIȚI

Claudiu Manda a pozat într-un socialist cu datorii și rate la bancă în momentul declanșării scandalului legat de achiziționarea unei case cu robinete de aur și încuietori cu cristale Swarovski. Jurnaliștii de la Lumea Politică au descoperit cum a reușit să cumpere Manda cu 90 de lei o treime dintr-o afacere de milioane.

Pe urma apartamentului lui Manda

Senatorul Claudiu Manda a explicat faptul că pentru a achiziționa casa prezentată de presă a trebuit să se împrumute și urmează să vândă un apartament înregistrat pe o firmă la care este asociat. Firma respectivă se numește Imoband Oltenia și a fost fondată în 2011 de Claudiu și Adina Andreea Manda, fosta soție a politicianului.
La un an de la lansare avea active de 183000 lei, iar în 2013 valoarea activelor a crescut la 379000 lei, valoarea menținându-se aproximativ la același nivel până în prezent. De menționat este faptul că firma are datoriile totale mai mari ca activele.
În 2014, Andreea Manda părăsește societatea, în locul ei fiind cooptat, cu 2,5% din părțile sociale, un anume Florin Cătălin Tabacu care este numit și administrator. Citește continuarea pe lumeapolitica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.