Acasă Actualitate Aflux de pesti si prostituate pe litoral

Aflux de pesti si prostituate pe litoral

DISTRIBUIȚI

Statiunile de pe litoral au fost impanzite de pesti si prostituate. Majoritatea au preferat statiunile Mamaia si Neptun, unde sunt cei mai multi turisti. Ca tot ceea ce se comercializeaza pe litoral in aceasta perioada, si serviciile prostituatelor costa mai mult. Pentru o partida de sex normal, fetele percep intre 200.000 si un milion de lei, in functie de aspectul -comercial-, iar pentru o partida -orala-, amatorii de sex platit trebuie sa scoata din buzunar intre 100.000 si 500.000 de lei. Zonele cele mai frecventate de prostituate sunt Cazino si Perla din statiunea Mamaia si zona Steagului, din Neptun.

Prostitutie pentru doza zilnica

Multe dintre fetite au state vechi in cea mai veche meserie din lume si vin in fiecare an pe litoral. De cativa ani insa, in special anul acesta, multe dintre protejatele proxenetilor sunt consumatoarele de droguri, care raman fara bani. Ca sa scape de asaltul pestilor, unii hotelieri au angajat dame de companie, cu un salariu de 600 dolari pe luna, care, pentru a salva aparentele, isi fac aparitia numai noaptea. In aceste situatii, rolul de proxenet revine fie portarului, fie receptionerului.

Bodyguarzii unor hoteluri, parteneri de afaceri cu proxenetii

La multe dintre hotelurile de pe litoral, bodyguarzii primesc de la proxeneti cota parte din castig, pentru a gasi clienti prostituatelor si pentru a le facilita accesul in hotel in timpul noptii, cand multi dintre familisti s-au retras deja la culcare. Pentru a nu avea probleme, unii hotelieri au gasit solutii mai bune. Un hotel din Mamaia, al carui nume nu-l putem difuza, din motive lesne de inteles, a -angajat- tinere cu aspect fizic destul de placut, pentru a oferi servicii in domeniu barbatilor singuri, cazati in hotel. Fetele primesc 600 de dolari pe luna, cazare si masa, iar ziua li se interzice accesul in hotel, ele fiind trimise la plimbare, pentru pastrarea aparentelor.

Sex itinerant

Politistii din cadrul Directiei Politiei Judiciare Bucuresti au anihilat o retea de prostitutie si proxenetism, care isi desfasura activitatea itinerant pe traseul Bucuresti- Constanta. Laurentiu G. (25 de ani), Mihai D.M. (23 de ani), Cristina N. (29 de ani) si Mariana D. (48 de ani), toti din Bucuresti, sunt acuzati ca au inlesnit practicarea prostitutiei de catre F.R., Geanina G. si Mirela C. cu turisti cazati in hoteluri din Bucuresti si Constanta. Laurentiu G. a contrafacut cartea de identitate a lui F.R. (16 ani), pentru ca fata, minora fiind, sa aiba acces in incinta hotelurilor. Carti de identitate false au folosit si celelalte doua fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.