Acasă Actualitate Ăla micu al lui Voiculescu și tânăra domniță de la minister

Ăla micu al lui Voiculescu și tânăra domniță de la minister

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câțiva ani, golanașul-infractor Sorin Ovidiu Vântu sfida România în cadrul unui interviu îndemnând organele abilitate să-și întărească statul pentru că are 150 de oameni infiltrați în sistem. Partidul Pile-Cunoștințe (cunoscut generic drept PC -n.red.) al lui Felix începe să funcționeze pe același calapod. Surse din interiorul Ministerului Agriculturii ne-au adus la cunoștință o manevră pusă la cale de către varanul de Băneasa prin pajul său, Dan Constantin, șeful de paie al acestui partid de casă al familiei Voiculescu. Mai precis, este vorba despre un post cu dedicație pe care Ministerul Agriculturii, condus de  Daniel  Constantin, se pregătește să i-l ofere unei aghiotante din teritoriu, pe numele ei Cristina Laura Gafton . Conform unui anunț postat pe site-ul Ministerului Agriculturii pe 23 august, în data de 21 septembrie se va organiza concurs  pentru ocuparea funcției de director general al Laboratorului Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor București. O poziție importantă care presupune sau au trebui să presupună o experiență importantă în domeniu, dublată de cunoștințe solide. Dacă nu ești membru al Partidului Conservator. În condițiile în care ai carnetul de membru de partid în buzunar și ești un soldat zelos în armata lui Voiculescu, aceasta e singura recomandare de care ai nevoie pentru a obține acest post cu greutate  în domeniul agricol.  Potrivit informațiilor noastre, anunțul pentru concurs a fost pregătit astfel încât să se potrivească mănușă profilului profesional al Cristinei  Gafton, incluzându-se ca spe­cializări și farmacia, iar experiența a fost redusă la 3 ani, pentru că juna conservatoare nu a intrat de prea multă vreme în câmpul muncii.

Din farmacistă, director în minister

Din datele publice ale Cristinei Laura Gafton aflăm că este farmacistă la o firmă din Iași și că a absolvit Facultatea de farmacie din cadrul UMF Iași „Gr.T. Popa“. O recomandă se pare prietenia cu vestitul medic, vedetă de televiziune și traseist politic de succes Tudor Ciuhodaru, cel care a trecut prin curtea PSD-PNL-PC-UNPR, în ultimii doi ani de zile. Accesând profilul de Facebook a doamnei în cauză se poate observa cu prisosință legătura dintre ea și Tudor Ciuhodaru pe vremea când amândoi slujeau la partidul familiei Voiculescu. Așa se explică cel mai probabil și postul de director general al Laboratorului Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor București, cu dedicație pentru Cristina Gafton, scos de ochii lumii la concurs de către ministerul condus de ăla micu. În „job des­cription-ul“ acestui post se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul agronomie, horticultură și farmacie. La această ultima categorie s-ar încadra și „pila“ lui Constantin, cu toate că experiența sa de simplă farmacistă nu o recomandă în domeniul vizat de postul scos la concurs , acolo unde experiența în domeniul calității semințelor nu este chiar același lucru cu vânzarea de algocalmine sau aspirine în spatele unei tejghele. Ultima categorie din anunțul postat de Ministerul Agriculturii se pare că a fost impusă chiar de Daniel Constantin pentru a o „încadra“ numai bine pe juna PC-istă.

Cunoștințele PC, eliminatorii

Prima condiție de concurs, elimi­natorie chiar, o reprezință cunoștințele PC. Cu siguranță, vicele PC Iași Cristina Laura Gafton excelează la acest capitol iar primirea tainului ar fi cea mai bună recompensă pentru toate acțiunile între­prinse în numele „conser­vatorismului“ din ultimii ani. De asemenea, fișa postului mai cere și o vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice de minimum 3 ani. Această ultimă înlesnire a fost adăugată din prisma unui prag minimal, în condițiile în care în minister există oameni cu zeci de ani de vechime în acest domeniu. Domeniul necesită atât experiență, cât și o expertiză ridicată, fapt pentru care „nu mulți specialiști s-ar încumeta să meargă la meargă la Laborator“, după ne-au informat sursele noastre din Ministerul Agriculturii. Concluzinând, PC-ul lui Felix lucrează temeinic în acest zile pentru a-și implanta oameni în funcții importante de conducere în ministere și alte societăți de stat importante. Ultimul exemplu în acest sens fiind ungerea, pentru moment ca interimar , la șefia Aeroporturi Bucuresti a lui Cristinel Smadu, președintele PC Satu Mare.

Nicolae Bucur

1 COMENTARIU

  1. […] În urmă cu 8 ani, pe 10 septembrie 2012, ziarul Curentul dezvăluia că „Ministerul Agriculturii, condus de Daniel Constantin, se pregătește să-i ofere unei aghiotante din teritoriu, pe numele ei Cristina Laura Gafton un post de directoare în minister. Conform unui anunț postat pe site-ul Ministerului Agriculturii pe 23 august, în data de 21 septembrie se va organiza concurs pentru ocuparea funcției de director general al Laboratorului Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor București. O poziție importantă care presupune sau au trebui să presupună o experiență importantă în domeniu, dublată de cunoștințe solide. Dacă nu ești membru al Partidului Conservator. În condițiile în care ai carnetul de membru de partid în buzunar și ești un soldat zelos în armata lui Voiculescu, aceasta e singura recomandare de care ai nevoie pentru a obține acest post cu greutate în domeniul agricol. Potrivit informațiilor noastre, anunțul pentru concurs a fost pregătit astfel încât să se potrivească mănușă profilului profesional al Cristinei Gafton, incluzându-se ca spe­cializări și farmacia, iar experiența a fost redusă la 3 ani, pentru că juna conservatoare nu a intrat de prea multă vreme în câmpul muncii”. Mai multe detalii AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.