Acasă Actualitate Alertă: un irakian a înjunghiat mortal două femei lângă București. Acesta a...

Alertă: un irakian a înjunghiat mortal două femei lângă București. Acesta a fost împușcat de polițiști

DISTRIBUIȚI

Update ora 19,30 IPJ a anunțat că

”Astăzi, în jurul orei 17.30, I.P.J. Ilfov a primit un apel, prin S.N.U.A.U 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate, prin înjunghiere.

Polițiștii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care, acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare.

La acest moment, polițiștii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.”, anunță Poliția Ilfov.

Update ora 19,00. Cele două femei sunt soția și fiica criminalului iar irakianul le-ar fi ucis după o ceartă pe motive religioase. Ucigașul a atacat și medicii de la SMURD, care au fost chemați pentru a le acorda primul ajutor și polițiștii chemați prin 112. Polițiștii l-au împușcat mortal pe agresor. Deocamdată nu se știe dacă dacă femeile sunt de naționalitate română.

Apelul la 112 a fost făcut de vecinii care au fost alertați de țipele din locuința celor 2.

Două femei au fost înjunghiate mortal de un bărbat! Conform primelor informații, poliția l-a împușcat pe atacator. Atacatorul ar fi de naționalitate irakiană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.