Acasă Actualitate Alina Bica, 4 ani cu executare definitiv. Predoiu trebuie să o aducă...

Alina Bica, 4 ani cu executare definitiv. Predoiu trebuie să o aducă pe fosta sa adjunctă

DISTRIBUIȚI

Ana Birchall ne-a arătat în cazul Mazăre că că în câteva zile actele de extrădare pentru un fugar pot fi expediate țării care îl găzduiește. Acum ministru al Justiției este Cătălin Predoiu care în mandatul său precedent a avut-o ca secretar de stat pe Alina Bica.

Judecătorii ÎCCJ au respins ca nefondate apelurile declarate de Alina Bica și DNA și a menținut pedeapsa de 4 ani cu executare pe care o primise inițial aceasta. „În majoritate: respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpata Bica Alina Mihaela şi de Ministerul Public – DNA împotriva sentinţei penale nr. 1057 din 29 noiembrie 2016, pronunţată de Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală în dosarul nr. 2471/1/2015. În baza art.275 alin. (2) Cod procedură penală obligă apelanta intimată inculpată Bica Alina Mihaela la plata sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în decizia dată miercuri de Instanţa supremă.

3 COMENTARII

  1. Intrebare pentru Curentul
    Scrieti va rog daca cunoasteti si daca doamna asta a dat vre-o „gaura”bugetului de stat singura sau cu complicitatea cuiva si a cui,si cat s-a recuperat din bani pierduti de statul Roman din ce a furat Bica si complici,pentru ca si eu daca merg acum si ii fur vecinului porcul din cotet pentru ca nu am porc de craciun si sunt prins iau vreo cinci ani cu executare.

    • Dosarul de la DNA că a luat mită 3,5 milioane de Euro de la Liviu Dragnea a fost declinat la SS, la Adina Florea unde zace. Deci are bani din șpăgi să fugă prin lume.

      • Daca sunt dovezi ca ceace ati scris este adevarat atunci Adina Florea nu ar trebui sa fie demisa ci INCHISA pentru abuz de putere,favorizarea infractorului si obstructoinarea justitiei si avand in vedere ca infractorul nu a furat un bou ci a pus umarul la falimentarea unei tari pedeapsa ar trebui sa fie maxima si fara alte drepturi pe care le au puscariasi.Treci la treba ORBANE si curata tara de specimene de genul asta,caci daca ce au scris redactori de la curentul este adevarat trimiterea Adinei la puscarie nu este razbunare politica ci aplicarea legi din Romania pe care ai jurat sa o respecti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.