Acasă Actualitate Alina Bica era unul din oamenii lui Vântu din DIICOT încă din...

Alina Bica era unul din oamenii lui Vântu din DIICOT încă din 2005

DISTRIBUIȚI

Ovidiu Tender a depus un denunț nimicitor la DNA în care prezintă mafia ce a dominat DIICOT-ul din jurul Alinei Bica încă din 2005. Sorin Ovidiu Vântu i-ar fi cerut lui Ovidiu Tender suma de 4 milioane de Euro ca să-l scape de dosarul de la DIICOT, corelându-și mesajele cu Alina Bica, pe atunci procuror DIICOT-șef de birou. Polițist judiciar la DIICOT era și Ionuț Mihăilescu, acum arestat și el în dosarul ANRP.

„În 25 mai 2005, am fost chemat la o întâlnire de către Vîntu Sorin Ovidiu care, după ce m-a verificat să nu am vreun aparat de înregistrare, audio sau video, mi-a cerut să dau suma de 4 milioane de euro cash pentru a scăpa de dosarul penal de la DIICOT. Mi-a dat termen să plătesc această sumă până la 25 iulie 2005, pentru că suma urma să se împartă la opt persoane care vor rezolva problema cu dosarul meu. La nedumerirea şi neîncrederea mea faţă de această solicitare, Vîntu Sorin Ovidiu mi-a spus că voi primi un semnal în acest sens când voi fi chemat la DIICOT.

Într-adevăr, după câteva zile am fost chemat la DIICOT de către procurorul Alina Bica, care mi-a transmis mesajul: Vă felicit că v-aţi descurcat! Am înţeles că solicitarea de a da 4 milioane de euro făcută de Vîntu era cu acordul procurorului de caz şi eventual al altor persoane pe care nu le-a menţionat.

„La termenul din 25 iulie 2005, până la care trebuia să fac plata, am fost chemat din nou de Sorin Ovidiu Vîntu la domiciliul acestuia unde, în prezenţa lui Liviu Luca, după ce eu le-am comunicat că nu am de unde să plătesc această sumă, aceştia mi-au spus că grupul lor consideră că eu i-am înşelat şi că de acum încolo voi suporta consecinţele refuzului meu de a da mită. După numai câteva zile, am fost chemat de procuroarea Alina Bica şi aceasta a dispus împotriva mea măsura obigării de a nu părăsi ţara.”

sursă: denunţ Ovidiu Tender obţinut de Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.