Acasă Actualitate Alina Bica și Ionuț Mihăilescu luau șpagile pe numele Ștefan Gavrilă. Când...

Alina Bica și Ionuț Mihăilescu luau șpagile pe numele Ștefan Gavrilă. Când nu le rupea Udrea capetele

DISTRIBUIȚI

Dosarul despăgubirilor ilegale de la ANRP dezvăluie cum fosta șefă DIICOT primea șpăgile constând în bunuri imobile (apartamente și terenuri) pe numele altei persoane. Alina Bica s-a dovedit a fi o rușine nu numai pentru generația sa și pentru justiție dar și pentru orice femeie onestă care muncește în țara asta. Bucurându-se de prietenia cu Elena Udrea, o altă „valoare” a generației sale, Bica a fost numită în funcții înalte din sistemul judiciar deși ea era o infractoare periculoasă. După arestarea sa, oamenii au început rând pe rând să o dea în primire.

Directorul de cabinet al Dorinei Danielescu, fosta şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor ar fi declarat în fața procurorilor că Elena Udrea și Dorin Cocoș puneau presiuni asupra Alinei Bica pentru a da drumul la licitațiile de la ANRP.

Directorul de cabinet a relatat și un episod extrem de tensionat cu Alina Bica. Disperată, după ce Udrea și Cocoș ar fi pus presiune asupra sa, Alina Bica a mers la spital la Dorina Danielescu. Conform România TV, după o discuție extrem de tensionată, Alina Bica ar fi leșinat. În declarația susținută în fața procurorilor, directorul de cabinet spunea că Alina Bica urla ”îmi rup capul. Tu nu înțelegi că Elena și Dorin îmi rup capul?”.

Potrivit România TV, un alt martor le-a dezvăluit anchetatorilor că Ştefan Gavrilă, zis Lucian, a primit apartamente şi terenuri pe numele său, ce reprezentau șpăgile ce-i reveneau Alinei Bica și lui Ionuț Florentin Mihăilescu (fost polițist judiciar), cu care aceasta avea o relație după cum reiese din ordonanața de disjungere întocmită de DNA în dosarul trimis în judecată. Ulterior Ștefan Gavrilă a ameninţat-o pe fosta şefă antimafia ca nu îi mai dă nimic.
Martorul l-a prezentat pe Gavrilă ca fiind  bodyguard-ului lui Cătălin Botezatu dar acesta a negat că ar fi avut vreodată gardă de corp. Confuzia ar fi putut apărea de la scandalul din nopatea de Revelion din 2012 din clubul Bamboo, unde Botezatu este acționar, când a fost implicată și firma NSG Guard, condusă de Ștefan Gavrilă și mai mulți polițiști au fost pe punctul de a-și pierde joburile.

„Din actele si lucrarile dosarului nr.446/P/2014 a rezultat ca Mihailescu Ionut Florentin si Bica Alina Mihaela au dobandit bunuri imobile (teren), iar pentru disimularea provenientei acestora, actele de proprietate au fost intocmite pe numele lui Gavrila Stefan si pe numele altor persoane interpuse”, se arată în ordonanţa procurorilor care se ocupă de caz, Gheorghe Popovici şi Dănuţ Volintiru.

Potrivit martorilor audiaţi, Ştefan Gavrilă a fost bun prieten al celor doi şi până la un moment dat a fost omul lor de încredere. Unul dintre martori a dat exemplul unui apartament din zona Alba Iulia, din Capitală, care în acte a fost trecut pe numele lui Ştefan Gavrilă, dar în realitate îi aparţinea lui Mihăilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.