Home Actualitate Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea,...

Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, al 10-lea magazin nou deschis in 2023

DISTRIBUIŢI

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 30 noiembrie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Râmnicu Vâlcea și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 2.000 mp. În perioada 30 noiembrie – 6 decembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul  noului magazin Altex din Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea.

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni, click & collect.

„Într-un context de schimbare continuă, avem bucuria să vă anunțăm inaugurarea unui nou magazin Altex în Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea. Ne propunem să revoluționăm experiența comunității locale, oferind acces la tehnologie de vârf la cele mai atractive prețuri. Suntem dedicați aducerii celor mai recente produse și soluții pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Strada Posada, nr. 51 in Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea, dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Râmnicu Vâlcea are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până vineri între orele 9:00 – 21:00, sâmbătă, între orele 9:00 și 20:00, iar duminică, între orele 9:00 și 19:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de Junii Țării Bârsei, un ansamblu folcloric renumit din Râmnicu Vâlcea, precum si de Barbarossa, o trupă renumită de percuție și se încheie cu un impresionat foc de artificii.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Râmnicu Vâlcea.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.