Acasă Actualitate Altex și Media Galaxy, cifre record de comenzi pentru PlayStation 5

Altex și Media Galaxy, cifre record de comenzi pentru PlayStation 5

DISTRIBUIȚI

Peste 5000 de console comandate în prima zi de la lansare

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță că a înregistrat în prima zi de la lansarea oficială a PlayStation 5 în România o cifră record, de peste 5000 de comenzi.

Întrucât sunt doar 660 de console disponibile și pentru a asigura tuturor clienților șanse egale, retailer-ul organizează o tragere la sorți prin intermediul căreia poate fi achiziționată noua consolă, în baza unui regulament avizat. Altex asigură clienții că va menține o comunicare transparentă și că va pune la dispoziție toate informațiile legate de noua consolă și stocurile viitoare.

Pentru a intra în tragerea la sorți, clienții trebuie să intre pe altex.ro sau mediagalaxy.ro și să aleagă opțiunea de comandă cu plată integrală în perioada 19 – 24 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe 25 noiembrie, iar celor care nu se vor afla printre noii posesori ai unui PS5 li se vor restitui sumele achitate. Regulamentul tragerii la sorți, precum și detaliile legate de plasarea comenzilor sunt disponibile aici.

Despre Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.