DISTRIBUIȚI

Ministerul Justiţiei a publicat marţi, la ora 11.00, rapoartele GRECO despre care CURENTUL a scris AICI și  în care se cere desființarea Secției Speciale de investigare a magistraților. Ana Birchall a spus astăzi la sediul ministerului că orice raport este important și că atunci când ești într-un club e nevoie să respecți regulile.

„Când ești într-un club, ca să spun așa, e nevoie să respecți regulile. Eu vă rog foarte mult…Pe recomandările din raportul GRECO, permiteți-mi să mă pronunț după ce îl voi publica”, a spus Birchall.

Prestația Anei Birchall este o surpriză plăcută în funcția de ministru al Justiției. Ieri membrul CSM din partea societății civile susținut de PSD, Victor Alistar a scurs „pe surse” siteului luju.ro informația că ministrul Justitiei i s-a adresat într-o ședință CSM acestuia: „Alistare, cum iti explici ca din toate dosarele SIIJ, procurorii de la aceasta structura au extras tocmai dosarul lui Bogdan Mateescu? Au facut ei hocus-pocus cu mana prin dosare si taman dosarul asta l-au extras? Cum se face?” Cum la discuție nu participaseră decât trei judecatori Bogdan Mateescu, Andrea Chis si Mihai Balan și reprezentatii societatii civile, Victor Alistar si Romeu Chelariu, estimăm că sursa LUJU a fost chiar Alistar.

5 COMENTARII

 1. Cum se face ca Bulgaria care nu are DNA, is coruptia este asa de sus, incat orice demnitar bulgar care a incercat sa faca ceva in privinta combaterii coruptiei a murit(impuscat, i-a exploita Masina, i-a sait in aer casa). Iar GRECO, nici n-a clipit daramite sa mai ceara nu situ ce schimbari pe ici pe colo. Cu toate ca Bulgaria, cea corupta, nu are DNA, are totusi ceva ce noi nu avem: are autostrazi, are taxe si impozite mai mici, are un turism de invidiat si multe altele pe care noi ” cei care combatem cel mai VARTOS CORUPTIA DIN EUROPA” NU AVEM, vai mama ei de tara. Cum va explicati ???????

  • Pt Alex .Exista o explicatie vorba lui Garcea.
   STRUCTURILE RESPONSABILE DE COMBATEREA CORUPTIEI , DE LA INFIINTAREA PNA condus de AMARIEI a lui COSMANCA nu fac altceva decat sa perfectioneze caile si mijloacele de comitere a faptelor de coruptie .
   Asa s-au imbogatit FARA NOIMA politicienii, judiciaristii, functionarii publici, PREOTI, BARONII LOCALI , etc.
   ASA A APARUT IN ROMANIA BURGHEZIA COMUNISTA , DUPA 1989, care e mult mai hidoasa si otravitoare pt societate decat BURGHEZIA CLASICA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.