Home Actualitate Ana Maria Pătru a încercat, cu lacrimi în ochi, să convingă ...

Ana Maria Pătru a încercat, cu lacrimi în ochi, să convingă judecătorii TMB că e doar o curvă, nu șpăgară

DISTRIBUIŢI

Ana Maria Pătru este judecată la Tribunalul București pentru 3 infracțiuni de trafic de influență și 2 de spălare a banilor.
Cum la ultimul termen, din 16 octombrie, judecătoarea TMB a interzis prezența în sala de judecată a jurnaliștilor de la Curentul, Antena 3 și România TV la solicitarea Anei Maria Pătru, am încercat să descâlcim ițele mărturiilor din dosar.
Ce știm sigur: La primul termen pe fond, din 18 septembrie 2017, zburdalnica fostă demnitară i-a declarat cu nonșalanță judecătoarei Tribunalului București că, nefericită fiind în căsnicie, a acceptat să-și înșele soțul, în urma cadourilor scumpe și luxoase primite pentru sex. La termenul din 16 octombrie, Pătru prin avocatul său a cerut judecătoarei să declare nepublică ședința. Judecătoarea a respins cererea și atunci apărătorul i-a solicitat să scoată din sală reprezentanții presei pentru că va fi audiat unul dintre martorii cu care Ana-Maria, deja căsătorită de peste 20 ani cu Ștefan Florin Pătru, „urma să se căsătorească” și aceasta dorește ca viața sa privată să fie respectată. Judecătoarea a acceptat cererea și a scos presa din sală la audierea martorului Dan Mihai Cernăianu.

Cei trei martori au fost audiați de către judecătoare separat dar oricât a încercat fosta șefă AEP să o convingă pe magistrată că Cernăianu a fost amantul ei și chiar a cerut-o de nevastă, acesta a declarat răspicat că el este căsătorit, că își iubește soția și că nici vorbă de a divorța pentru Pătru.
Cernăianu și-a susținut în instanță integral declarația dată în fața DNA Ploiești în 31 octombrie 2016:
Acesta a susținut că a cunoscut-o, în anul 2010, pe Ana Maria Pătru, pe vremea când aceasta ocupa funcția de vice­președinte AEP. Cunoștință le-a făcut Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, la Ministerul Dezvoltării, implicat în dosarul “Gala Bute”. Lungu este și cel care a insistat pe lângă prietenul său Cernăianu să o cunoască pe Pătru, fiind prieten cu aceasta. „La scurt timp, între mine și Ana Maria Pătru s-a dezvoltat o relație de amiciție, în sensul că ieșeam împreună la restaurant, după orele de program. În acest context, Ana Maria Pătru mi-a creat convingerea că mă poate sprijini în sensul de a interveni ori a-mi facilita întâlniri cu factori de decizie la nivel central, pentru dezvoltarea unor relații comerciale derulate de firma mea în anumite zone de interes”, susține, în declarația dată, la DNA Ploiești, Dan Mihai Cernăianu.
Omul de afaceri susține că Ana Maria Pătru s-a oferit să-i faciliteze acestuia o întâlnire directă cu ministrul Economiei de la acea dată, Ion Ariton, căruia urma să-i depună un memoriu și să-i prezinte o situație comercială a firmei sale. „La o dată ulterioară, în urma unei intervenții directe a Anei Maria Pătru la ministrul Economiei Ion Ariton, m-am deplasat la biroul acestuia, ocazie cu care Ion Ariton m-a rugat să confirm că vin din partea doamnei Ana Maria Pătru. După ce i-am expus problema mea, i-am lăsat un memoriu scris pe care l-a primit, promițându-mi că o să-l studieze și să acționeze în consecință”, a declarat omul de afaceri, care a adaugat și că, după cum au decurs ulterior lucrurile, a tras concluzia că întâlnirea cu Ariton nu a avut rezultatul scontat.
Cernăianu spune că, încă de la primele întâlniri, Ana Maria Pătru i-a sugerat că ea l-ar putea ajuta cu orice problemă în afaceri, discuțiile purtându-se în prezența Norei Bulacu, mama lui Cezar Bulacu, consilier la acel moment al ministrului Ion Ariton.
Pentru sprijinul acordat, Cernăianu a contribuit cu 50.000 de EURO la cumpărarea unui Range Rover pe numele verișoarei lui Pătru. Pătru susține că banii au fost pentru sex și nu pentru intervenții.

O singură întrebare mai avem și noi: așa de proastă să fi fost Pătru încât să nu aibă și ea măcar un sms de iubire, o fotografie languroasă ca să scape de cei peste zece ani de pușcărie care o așteaptă?

 

3 ARII

 1. TAVARICI DONG-DONG,
  Dulaii latra, este drept :::: fara convingere, si caravana trece.
  Intrebatzi-l pe tavarici dong-dong daca Unirea cu Romania se va face vreo data. El care vede in viitorul indepartat la fel ca stalin si putin. Oricine cu scaun la CAP stie ca UNIREA se va face mai repede decat se prognozeaza.
  Caravana trece si Nato se va instala la Chisinau. Caravana trece si limba romana intra in constitutzie.
  Caravana trece si dong-dong face anticamera la chisinau pentru a fi primit de Dl IOHANNIS la Bucuresti.
  Trebue sa ai tupeu pentru a te milogi la cei pe care ii insultzi.
  Eu sunt basarabean, dar nici odata in satul meu nu am auzzit un concetatzean sa- mi spuna ca vorbeste limba moldoveneasca.

  Am auzit ca suntem moldoveni cum zic si eu ca sunt basarabean sau altzii care spun ca sunt olteni, ei si ?????? dar totzi suntem romani.

  NU sunt de acord, in totalitate cu Domnul IOHANNIS. Este un mare presedinte roman , de talia lui Carol i_ si Ferdinand intrr’adevar, si sunt sigur ca va DOMNI inca 20 de ani la carma statului roman dar este un DAR;DAR.
  Sunt de acord ca trebue datzi bani guvrnului actual pentru a ajuta poporul insa trebue acordata o mare atentzie partidelor pro UNIRE ajutindu-le cu sume foarte importante pentru a-si mari influentza in tzara. Daca Romania nu-si poate permite sa ajute partidele pro- UNIRE atunci sa lse sponsori romani pro-UNIRE sa ajute partidele pro-UNIRE din Basarabia si din alte tzari.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.