Acasă Actualitate Ancheta in mormanele de gunoi

Ancheta in mormanele de gunoi

DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Ceuas, judetul Mures, a scormonit prin gunoi pentru a depista persoanele care arunca deseuri pe marginea drumului care leaga satul Voiniceni de Ceuas.

Pe marginea drumului au aparut, de mai mult timp, gramezi de gunoi, iar primarul Augustin Toganel s-a suparat si a decis sa faca o ancheta pe cont propriu. El s-a apucat sa scotoceasca prin gunoi, in speranta ca va gasi vreun indiciu care sa ii demaste pe faptasi. Norocul lui a fost ca a gasit o factura de telefon, iar dupa ce a curatat-o de noroi, a reusit sa descifreze numarul de telefon. L-a contactat pe proprietar si l-a chemat sa stranga mizeria din marginea drumului. Szekely Csaba s-a prezentat, luni, la fata locului, cu o remorca, dar a spus ca nu el este cel vinovat, ci un vecin care i-a dus gunoiul.

Daniela Botez, inspector la Inspectoratul de Protectie a Mediului, a declarat ca, dupa identificarea lui, faptasul risca o pedeapsa cuprinsa intre un milion si sase milioane de lei.

Primarul din Ceuas a spus ca ancheta nu s-a terminat. El a scotocit si luni prin gunoi si a gasit hartii, plicuri si o parte dintr-o agenda telefonica. Dupa ce le va usca, va trece la depistarea celor care si-au aruncat gunoiul in locuri neautorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.