Home Actualitate Anchetați pentru tâlhărie după ce au bătut un suporter

Anchetați pentru tâlhărie după ce au bătut un suporter

DISTRIBUIŢI

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare 5 mandate de aducere, în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt,la data de 28 august 2022, în jurul orei 23:30, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, de către un bărbat, în vârstă 37 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă, din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane şi deposedat de tricoul pe care îl purta, ce avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani.

Aceştia au fost conduşi la audieri, iar în cursul zilei de ieri, 3 dintre aceştia au fost reţinuţi şi faţă de 2 bărbaţi procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.