Acasă Actualitate Andrei Hrebenciuc și Paltin Sturdza arestați pentru 30 zile de ÎCCJ

Andrei Hrebenciuc și Paltin Sturdza arestați pentru 30 zile de ÎCCJ

DISTRIBUIȚI

Încă aflat în libertate, Viorel Hrebenciuc se afla la ora la care Înalta Curte a pronunțat arestarea deja la Brașov la IPJ cu pachet pentru fiul său. Știa că-i groasă:
„O consider absolut nedreaptă. Normal, o să facem contestație și ne luptăm în continuare. Se aruncă cu lături multe în perioada asta. O să vedeți că dosarul ăsta este o porcărie. În primul rând, așa-zișii specialiști de aici, de la DNA Brașov, vorbesc despre un prejudiciu de 450 de milioane într-o parte, de 300 de milioane în cealaltă parte, când vreau să vă zic acum și să afle toată țara: nu există niciun fel de prejudiciu. Trebuie să consulte și comunicatul pe care l-a dat Romsilva în această privință” aspus Viorel Hrebenciuc la poarta IPJ Brașov unde venise să-i aducă niște lucruri lui Andrei.
„În al doilea rând, rețineți, și fiți deontologi, următorul lucru: cei care au lucrat, au lucrat pentru o hotărâre judecătorească definitivă, irevocabilă și executorie. Sunt foarte mulți oameni în această țară care au intrat în pușcărie pentru că nu au aplicat asemenea hotărâri. Aceasta este o hotărâre care a fost dată acum doi ani, contestată în circa patru contestații care se judecă și în momentul de față în diverse judecătorii și tribunale din România, astfel încât nu înțeleg cum pe parcursul judecării acestor dosare se iau asemenea hotărâri aberante. Deci nu se pune problema aicea să fie vorba de despăgubiri ilegale sau retrocedări ilegale pentru că nu există nicio retrocedare. Deci dumneavoastră dați pe post, vorbiți de retrocedări ilegale care de fapt nu s-au făcut, este dosarul neretrocedărilor, nu al retrocedărilor ilegale”, a susținut Viorel Hrebenciuc.
„Ați văzut vreodată o spălare de bani fără bani? Este vorba de o spălare de bani fără bani.” Cipru este în Uniunea Europeană, deci offshore-urile sunt legale dacă sunt din Cipru, în Uniunea Europeană, deci nu văd care este problema. Este un contract comercial, civil, nu are nimic de alt uz în el”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.