DISTRIBUIȚI
andrei tinu

Andrei Tinu a moștenit de la mama sa plăcerea de a-și pune poalele-n cap

Absolvent de Drept la o particulară și fost consilier juridic la un SRL, Andrei Tinu, fost Iucinu, a fost numit via Viorel Hrebenciuc (alintat duios „Javra”), la Autoritatea Națională pentru Cetățenie unde deține funcția de președinte. Din această funcție, s-a gândit fiul neregretatului jurnlist comunist Dumitru Tinu, să-și pună poalele-n cap încă o dată. După ce ne-a sufocat cu emisiuni după emisiuni la fosta OTV cu dezgroparea lui ta-su, cu mă-sa care a povestit că i-a dat un cap în gură noră-sii, cu mușcături de vipere în direct, acum Tinu ne anunță că are o iubită cu care a fost surprins la Berlin de fratele soției. Urât pentru un bărbat însurat și având și doi copii mici. Dar puterea e un afrodisiac puternic așa că Tinu a postat pe Facebook:

Citește și cum Andrei Tinu a avizat acordarea de cetăţenie română pe filiera mafiei ucraniene.

„Consider că unele lucruri trebuie să rămână în #familie. Din acest motiv nu am vrut să fac publice anumite chestiuni legate de căsnicia (sau mai bine spus de finalul căsniciei) cu soţia mea. Am vrut să o protejez pe ea, dar mai ales pe copii, care, într-un final, sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.
Nu mai locuiesc cu soţia mea din martie 2018, de când ea a ales să plece în Franţa, lăsându-mă singur cu doi copii mici (Eva – 3 ani şi Mihai – 1 an). Ruptura definitivă s-a produs în 7 decembrie 2018, când am descoperit că aceasta m-a minţit în legătură cu un congres la care urma să participe la Viena. În realitate, congresul nu a existat şi ea s-a cazat la un alt hotel decât cel comunicat, într-o cameră plătită de un anume Daniel Referendaru, coleg de breaslă cu aceasta.
Am încercat, prin toate mijloacele, să găsesc o soluţie pentru o despărţire amiabilă, ca între doi oameni maturi (divorţ la notar, custodie comună şi domiciliul copiilor în casa unde au crescut până acum, cu posibilitatea ca mama lor să vină să îi vadă sau să îi ia oricând). Efortul şi deschiderea mea s-au lovit de orgoliul maladiv al soţiei care, simţindu-se vinovată, a venit pe o poziţie agresivă şi violentă, care s-a materializat în 3 plângeri penale la adresa mea şi o sesizare la Protecţia Copilului, toate cu caracter șicanatoriu şi abuziv. De atunci ameninţările şi hărţuirile nu au încetat.
Totul a culminat cu episodul plecării mele la Berlin, când, în permanenţă am fost urmărit, filmat şi ameninţat la tot pasul de fratele soţiei. Faptul că doresc să îmi refac viaţa, în condiţiile în care suntem despărţiţi de ceva vreme şi, pe deasupra, există şi o acţiune de divorţ pe rolul instanței de judecată, nu îi dă dreptul nimănui să mă hărţuiască!”, a spus tinu care într-o țară civilizată ar fi demisionat imediat din funcția de demnitate publică pe care o ocupă pe criterii politice.

La rândul ei, soția, Alberta Tinu a povestit pentru spynews.ro după apariția în presă a pozelor soțului cu amanta că Andrei a înșelat-o în mod repetat și că fără nicio probă o acuză de fapt pe ea, că e medic în Franța în urma unei decizii luate împreună cu soțul care de Sărbători nu a lăsat-o să intre în casă. Citește declarația integrală la spynews.ro.

Conflictul președintelui Autorității Române pentru Cetățenie, PSD-stul Andrei Tinu, se anunță o telenovelă de succes, stați pe recepție să vedem dacă intră și Emilia Iucinu în scenă.

2 COMENTARII

    • Nu stiu daca articolul asta este platit de nevasta lui mai Ali,dar pentru mine omul asta este Andrei Iucinu,adica daca tasu il recunostea pe bune ii dadea numele lui fiului sau cat a fost in viata.
      Ce a facut Andrei nu inseamna onoare mai Ali ci urmarirea fara scrupule a unui interes,adica lasa mai Mitica ce daca nu mai vrut tu ca fiu de buna voie,mi-a dat acest drept justitia dupa moartea ta si gata;se poate si ca mama lui Andrei sa fi fost dusa cu presu de pamblicaru ala si asta dabia a asteptat ca D.T.sa moara ca ea sa il invete pe baiat sa ia cu forta de la tasu ce asta nu i-a dat cat a fost in viata,adica numele lui de familie si toate avantajele care au decurs dupa aceasta hotarare a justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.