Home Actualitate Andrew Tate le-a dezvăluit anchetatorilor legătura dintre România și data lui de...

Andrew Tate le-a dezvăluit anchetatorilor legătura dintre România și data lui de naștere

DISTRIBUIŢI

Andrew Tate a fost arestat pentru trafic de persoane la finalul anului trecut de autoritățile române și judecătorii țării noastre au respins pe bandă rulantă cererile acestuia de eliberare sau măcar de înlocuire a măsurii preventive.
Surse bine informate ne-au declarat că Andrew Tate le-ar fi declarat anchetatorilor că a ales România pentru că el e născut pe 1 Decembrie și doar țara noastră și una din Africa (n.a. Republica Centrafricană) au ziua națională de ziua lui, acesta fiind motivul pentru care a ales România și nu pentru că ar fi o țară coruptă.

Tate a povestit înainte arestare milioanelor de urmăritori ai săi:

Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune. România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății.
Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest.
Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte. „Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”.
Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect?
Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.
Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.