Acasă Actualitate Animalul din Caracal și-a schimbat declarația referitoare la Luiza, fata răpită în...

Animalul din Caracal și-a schimbat declarația referitoare la Luiza, fata răpită în aprilie

DISTRIBUIȚI

Tot mai multe detalii din dosarul de anchetă a disparițiilor Luizei și Alexandrei ajung la presă prin polițiști binevoitori sau diverși avocați din dosar. Sâmbătă presa a aflat informația că Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că le-a considerat pe Alexandra și Luiza ”niște prostituate” și le-a aruncat bani pe bancheta din spate pentru a întreține relații intime cu el. Totodată criminalul ar fi mărturisit că Luiza Melencu, fata dispărută de acasă în aprilie, a refuzat să întrețină relații sexuale cu el și i-a spus că este virgină. Astăzi noi informații ies la iveală: Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația și susține că Luiza ar fi făcut sex de bună voie cu el.
România TV anunță că Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că la scurt timp după ce Luiza a fost luată la ocazie i-a aruncat 50 de lei pe bancheta din spate, pentru a face sex cu el. Dincă susține că tânăra a refuzat, însă după ce i-a oferit mai mulți bani, tânăra ar fi acceptat să facă sex cu el.
Probabil că Dincă o fi aflat ce pățesc violatorii și pedofilii în închisoare și s-a gândit că dacă-și schimbă declarația scapă cumva de consecințe. Desigur că soarta lui este pecetluită și în momentul în care va păși pragul închisorii va simți și el ce au simțit cele două fete pentru tot restul vieții sale mizerabile.

UPDATE: La indicația lui Dincă au fost găsite într-o pădure alte oase care ar putea fi ale Luizei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.