Acasă Actualitate Anunț oficial: șoferul mașinii cu numărul MUIEPSD scapă de dosarul penal, Direcția...

Anunț oficial: șoferul mașinii cu numărul MUIEPSD scapă de dosarul penal, Direcția Rutieră va fi verificată pentru aplicarea eronată a Convenției de pe vremea lui Ceaușescu

DISTRIBUIȚI

Așa cum Ziarul Curentul a anunțat de dimineață citând surse din poliție, Răzvan Ștefănescu scapă de dosarul penal.

„În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.
Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.
În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei.”, a comunicat IGPR.

Citește și Poliția a invocat în cazul #MUIEPSD o convenție internațională în forma de pe vremea lui Ceaușescu, nu în cea actuală

2 COMENTARII

  1. Proces la cedo că niciodată o persoană să nu aibă dreptul de a avea numere de înmatriculare cu înjurături.Cine face așa ceva minim de pedeapsa confiscarea mașinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.