Home Actualitate Arest la domiciliu pentru Irina Socol

Arest la domiciliu pentru Irina Socol

DISTRIBUIŢI

Curtea de Apel București (CAB) a admis contestația formulată de Irina Socol la decizia prin care a fost arestată preventiv și a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 zile. Judecătorii îi atrag atenția Irinei Socol că în cazul încălcării cu rea-credință a obligațiilor care îi revin sau a măsurilor de supraveghere, măsura arestului la domiciliu se va înlocui cu măsura arestării preventive.

„Pe durata arestului la domiciliu, inculpata va putea părăsi imobilul în vederea prezentării la organele judiciare, la chemarea acestora. În baza art. 204 alin. 12 C.p.p. dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei, dacă nu este reținută sau arestată în altă cauză. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Examinată și pronunțată în camera de consiliu, azi, 3 noiembrie 2014”, se mai arată în decizie.

Tribunalul București a prelungit pe 3 octombrie cu 30 de zile mandatul de arestare preventivă emis pe numele președintei și fondatoarei companiei Siveco România, Irina Socol, într-un dosar în care aceasta este acuzată de evaziune fiscală.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.