Acasă Actualitate Asasinul Mădălinei Motruna s-a spovedit la preot, după săvârșirea crimei

Asasinul Mădălinei Motruna s-a spovedit la preot, după săvârșirea crimei

DISTRIBUIȚI

Presupusul asasin al brașovencelor Mădălina Motruna și Vasilica Mihai, Ionuț George Nicolae, a fost adus, ieri, la Penitenciarul Jilava, unde a fost supus unor teste psihologice care urmează a dovedi dacă acesta a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimelor. Conform anchetatorilor, Ionuț George Nicolae ar fi oferit în ultimele zile declarații complete vizând împrejurările în care ar fi comis cele două crime. În cazul Vasilicăi Mihai, brașoveanul a declarat că a cunoscut-o pe fată într-un cerc de prieteni, după care a primit de la aceasta 2.000 de euro în schimbul promisiunii că o va ajuta să ia carnetul de conducere. Ulterior, din cauză că fata a picat examenul, ea a cerut înapoi 2.500 de euro, sub amenințarea că îl va denunța pe "binefăcătorul" său la Poliție. Speriat că va intra pe mâna anchetatorilor, Ionuț George Nicolae a povestit că s-ar fi întâlnit cu tânăra la finele anului 2007, într-un apartament din Zărnești, unde ar fi omorât-o cu ajutorul unui piolet. După ce a comis fapta, bărbatul susține că i s-a făcut milă de victima sa, astfel că în timp ce aceasta era în agonie ar fi șters-o cu un prosop ud pentru a-i alina suferința. După decesul Vasilicăi, speriat, Ionuț George Nicolae ar fi plecat din apartament, iar după două zile s-ar fi întors la locul faptei pentru a-și împacheta victima într-o mochetă.
Cât o privește pe Mădălina Motruna – fiica adjunctului ISU Brașov, Ionuț George Nicolae a spus că ar fi cunoscut-o pe Internet. Astfel, după ce adolescenta a fugit de acasă cu suma de 30.000 euro, el s-a întâlnit cu aceasta și a condus-o într-un birou închiriat în Brașov. Acolo, Ionuț George Nicolae susține că ar fi ucis-o pe Mădălina în data de 2 septembrie, cu mai multe lovituri de topor. Cuprins de remușcări, la fel ca în cazul Vasilicăi, prezumtivul asasin a spus că, în timp ce Mădălina era în agonie, i-ar fi pus o pernă sub cap, pentru ca fata să treacă mai rapid în lumea celor drepți.
Mai mult, el ar fi spus anchetatorilor că după comiterea fiecărei crime i s-ar fi făcut milă de victimele sale aflate în agonie și ar fi spus câte o rugăciune. Ba chiar, presupusul asasin a declarat că din cauză că a fost cuprins de remușcări s-ar fi dus de mai multe ori la biserică pentru a se spovedi. Mai mult, după ce a ucis-o pe Mădălina, el a spus că a remis familiei acesteia mai multe SMS-uri, care lăsau impresia că fata încă mai trăiește.
Laurențiu Chiciu, avocatul lui Ionuț George Nicolae, a susținut că pentru a ascunde trupurile neînsuflețite ale celor două victime, clientul său a săpat în curtea casei din Bacău o groapă de 1,5-2 metri, în care a pus cadavrele, pe care apoi nu le-a mai acoperit cu pământ, ci cu placaj. Interesant este că în cele două cadavre au fost găsite în groapa respectivă de către proprietarii casei din Bacău, însă aceștia, înainte de a alerta Poliția, le-au scos din locația respectivă și le-au transferat într-o magazie din curtea locuinței, de unde mai apoi au fost ridicate de către anchetatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.