Acasă Actualitate ASE a dat verdict de PLAGIAT în cazul condamnatului Darius Vâlcov. Rectorul...

ASE a dat verdict de PLAGIAT în cazul condamnatului Darius Vâlcov. Rectorul cere retragerea titlului de doctor

DISTRIBUIȚI

Darius Vâlcov, fost consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă şi unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai fostului preşedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare pentru luare de mită, a plagiat un sfert din teza de doctorat în finanţe fără să indice vreo sursă, a decis Comisia de Etică şi Deontologie Profesională de la Academia de Studii Economice (ASE) în urma unei sesizări primite la scurt timp după ce PressOne a dezvăluit că teza de doctorat a lui Vâlcov este plagiată.

”49,72 pagini, reprezentând 23,45% din cele 212 pagini propriu-zise ale tezei de doctorat, respectiv 49,72% din cele 100 de pagini supuse analizei, sunt expresia unui caz de plagiat, aşa cum este acesta definit de prevederile Legii 206/2004 aplicabile la data susţinerii publice a tezei de doctorat”, se arată în raportul Comisiei de Etică a ASE.
Rectorul ASE cere retragerea titlului de doctor. Șpagar și fals doctor, Vâlcov a gestionat finanțele României începând cu guvernul incompetentului Ponta.

2 COMENTARII

  1. Inca un motiv pentru judecatori sa termine odata procesul acestui individ(care oricum s-a lungit prea mult) si sa il trimita dupa gratii pentru ca deocamdata condamnatul nu este la puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.