DISTRIBUIŢI

Românii sunt ignoranți în ceea ce privește legislația, ce-i drept foarte stufoasă. Judecătorul Cristi Dănileț a postat pe pagina sa de Facebook un tabel care conține substanţele interzise și pedepsele mărite acum câteva luni cu privire la droguri şi etnobotanice. Așa cum se observă în omagine, două medicamente uneori oferite de români mai ales în timpul unor înmormântări rudelor îndurerate, Xanax și mai cunoscutul diazepam sunt considerate de legislația românească droguri de risc.

Totodată definiția traficului de droguri din lege este una cu siguranță surprinzătoare pentru mulți. Astfel, articolul 2 din Legea 143/2000 include oferirea în definiția traficului de droguri:
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.

2 ARII

 1. cine a creat acesta legislatie atat de stufoasa ??? nu cei de la putere ??? era in fisa postului sa anunte populatia, atat ei cat si doftorii din romanica („lucrului bine facut”) din ce in ce tot mai „apreciati”.
  dar placerea obsesiv-maladiva de a sanctiona „orice-misca” (fara a se face inainte: informare-preventie !), este specific acestor politicieni; a tuturor degeneratilor de 33 de ani.
  apropos, dvs. stiati de aceasta aberatie ???

 2. Nu este vorba de ignoranta romanilor in ce priveste legislatia, „stufoasa”, unde dumneavoastra o recunoasteti, inca din prima propozitie; o propozitie contradictorie.
  1. Chiar daca ar fi cum mentionati, – este tot de datoria – cazaturilor, a patriHOTILOR de politicieni sau ce se mai cred, ca acestia sa-i informeze pe cetateni. Deoarece acesti Oameni, platesc niste TAXE (pe zi ce trece, tot mai mari si, tot mai aberante) catre statul („mieu”, esuat; vorba tov. profesor de fizica sau mai degraba, de educatie fizica) dintr-un salariu tot mai mic pe care trebuie sa si-l dramuiasca familia respectiva, ca acesti adminstratori/reprezentati ai cetatenilor sa-i: informeze, ajute, indrume etc. si foarte bine remunerati …dar povesti.
  Sa ia legatura cu cei din domeniul medical (si acesta esuat), spre a-i informa pe cetateni.
  S-a mentionat cumva acest fapt in Mass Media ? De Rafila si/sau, cei de cei anteriori acestui tovaras ? …iar povesti.
  2. Este ingrijorator daca domnul Cristi D. a ajuns sa anunte o astfel de chestiune pe facebook. Probail este printre putinii care a aflat sau, i s-a semnalat; si cite or mai fi de astfel de chestiuni bine ticluite de tot felul de k.k.speciaisti, ce „lucreaza pentru popor”, sint „in slujba cetateanului/cetatenilor”.
  3. Cine sint „ginditorii de la Hamangia”/initiatorii acestei legi, ce-au inserat in text cele 2 medicamente sau, cite or mai fi…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.